perjantai 4. maaliskuuta 2011

les printemps, je t'aime

b1
b3
b4
b5
b6
b7
b8
b9
b10

Heippa! Oon nostalgoinut viime kesän Bulgarian-matkaa. Kaipaan merta, ruokaa, rauhaa ja aurinkoa. Ollaan ens kesänä onneks menossa samaan paikkaan, jee :-)
Ylipäätään ilostuin tänään kamalasti, koska oli niin lämmintä. Räntä/vesisade ja märkä suojalumi on ekat kevään merkit. Toivon todella, ettei enää tulis sellasia kamalia pakkasia. Rakastan kevättä ja sitä tunnetta, kun tietää että talvi on ohi ja pitkä kesä edessä. Tykkään mä kesästäkin, kun on lomaa, mutta ne viimekesäset helteet oli aika tappavia. Inhoon äärilämpötiloja. Pieni helle tai keskinkertanen pakkanen on ok, kevät on paras!

Tänään bussissa oli tosi ystävällinen vanha mies, joka neuvoi kahdelle tytölle, missä niiden pitää jäädä pois, ja huolehti vielä, että ne muistaa jäädä oikealla pysäkillä. Mulla tuli kauheen hyvä mieli, mutta toisaalta alkoi mietityttämään, että toisaalta sehän oli ihan normaalia. Koko bussi oli kuullut, että ne tytöt ei olleet varmoja, missä niiden pitää jäädä - olis periaatteessa ollut kenen tahansa tehtävä neuvoa niitä. Sehän on ystävällistä. Tuntuu että nykyään ystävälliset teot on harvassa. Harvoin välitetään tuntemattomista ihmisistä niin paljoa, että jaksais tehdä jotain tollasta. En tiedä onko se Suomen kulttuuri vai mikä, mutta tuntuu että ihmiset välittää toisistaan yhä vähemmän ja vähemmän. Edes puolitutuille ei hymyillä. Tuskin kukaan auttaa vanhoja mummoja kadun yli.
Surullista ja vähän pelottavaakin.

Larissa
 

3 kommenttia:

 1. toi on niin totta! sillee surullista et hyvät teot katoaa, mut toisaalta en oo niitä tehny itekään ni en voi vaatia et muiden pitäis tehä :( on se rankkaa... Hyvii kuvia, kesäreissui on ihana fiilistellä :D

  http://absofuckinglutelyy.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. tuota kutsutaan suomalaisuudeksii!
  aika sad mutta totta kuitenki. plus koska oli bussi täynnä ihmisiä nii kaikki siirsi vastuun toisille, tyhmää mut niin vaa on.
  t.anna :>

  VastaaPoista
 3. No joo... suomalaisuus on epäilyttävää.

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksistasi ♥