torstai 2. kesäkuuta 2011

kesäkuu

Eilen alkoi kesäkuu. Koulussa oli viimeinen koe (hissa, tein sitä pidempään kun mitään koetta ikinä ja olin lukenut siihen enemmän kuin mihinkään kokeeseen lukioaikana mutta siltikään en osannut kaikkea...) ja pihakonsertti - multa palo oikeakäsivarsi ja vasen kämmen.
Alunperin meidän piti nähdä kaveriporukalla taas pitkästä aikaa, mutta erinäisistä syistä johtuen vieraita tuli loppujen lopuksi vain yksi. Se ei harmita mua enää, koska meillä oli mahtava ilta. Ollaan oltu ystäviä 7-vuotiaista asti ja oli mukava taas olla kahestaan ja saada jutella kunnolla :) Iltaan mahtui paljon riisikakkuja, kaksi pientä englantilaispoikaa ja yksi laulava käsinukke omeglessa sekä Orpokoti-leffa. Orpokoti on ainoa kauhuleffa josta tykkään, kun se ei ole liian pelottava (vaikka aika pelottava se on), ja lopusta jää kuitenkin hyvä mieli. Mentiin nukkumaan aamuyöllä.
02061
02062
02063
02064

02065
02066
02067
Ajattelin, että tänään voisin keksiä jotain mukavaa tekemistä, jos vaan saan aikaiseksi lähteä johonkin. Sitä ennen mä kuitenkin remppaan iPodin sisällön kesäkuntoon!

Larissa

2 kommenttia:

  1. Sulla on ihanat hiukset ja oot muutenkin tosi suloisen näköinen :) Kaikille ei sovi punainen letti nimittäin :)

    http://larakoo.blogspot.com

    VastaaPoista

Kiitos ajatuksistasi ♥