tiistai 14. kesäkuuta 2011

love dont really mean a thing round here

14061
14062
(Toi yks tyhmä kuva on tossa vaan sitä varten että esittelen mun uudet haaremihousut, jotka löysin kappahlin lastenosastolta, tykkään!)

Kesälomaa on ollut nyt suunnilleen puoltoista viikkoa. Haluisin tehdä tästä lomasta loistavan ja ottaa kaiken ilon irti, joten tein itselleni listan asioista, mitä haluan kesällä tehdä!
Tänä kesänä haluaisin mm. tutustua uusiin ihmisiin, soittaa viulua, kutsua kavereita meille yöksi, olla yöllä ulkona, käydä leffassa, lukea taas kaikki Harry Potterit ja syödä suklaajäätskiä. Tärkein kohta on se, että tänä kesänä mä haluan SEIKKAILLA mikä tarkoittaa lähinnä uusien asioiden tekemistä ja kohtaamista. Listalta löytyy paljon muutakin, mutta tavoitteena on että toteutan kaiken tänä kesänä.
Saa nähä, miten käy. 

Larissa

6 kommenttia:

 1. oiii,tykkään noista housuista! (:

  VastaaPoista
 2. Komppaan Saraa, minäkin diggaan!

  VastaaPoista
 3. Kiitti kumpiki, mäki tykkään niistä paljon :>

  VastaaPoista
 4. ihania kuvia! housut on mageeeet.

  mun lista on ihan samanlainen! paitsi viulun taidan jättää pois, ihan ympärillä pyörivien ihmisten treveyden tähden. ois niin huippuu saada paljon uusii ihmisii ympärille, se on vaa hankalaa ku on sille ujohko :(

  mut potterit on MUST :)

  VastaaPoista
 5. housut on jeejee 8)) ja hei kuulostaa hy-väl-tä seikkailu alkakooon ! ps. laitetaan se mökkireissu liikkeelle!

  VastaaPoista
 6. aura: kiitän :--) hehe :D niin, totta! Tai sillee jotku ihmiset osaa mennä tosi avoimesti juttelee kaikille mutta kaikille se ei oo niin helppoo :< Potterit on must ♥ !

  saana: hihii jeeee :---) Joooo ehdottomasti laitetaan !!

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksistasi ♥