perjantai 3. kesäkuuta 2011

yks kolmasosa lukiosta ohi!

Tänään oli vika virallinen koulupäivä, huomenna enää kevätjuhla ja sitten en oo enää ykkösluokkalainen, jee! Kun lukio alko niin kaikki sano että se menee tosi nopeesti, ja tää vuos on tosiaan menny nopeemmin kuin mikään muu.
Vaikka toisaalta asiat on muuttunu kauheesti. Sen huomasin siitäkin kun selailin kuvia tältä vuodelta.  
Hyi aika kamalia kuvia noi jotku :-----D mutta muistot on muistoja...

tunyat
syksy
blaablaa4
Hesa4
spoooky
halloween1
lunta5
nuoruus3
joulua
jouluk
yaak
love5
love2
blogi5
kesa9
parhaat
noniii
266666
hihii
09041
tumblr_lln24dynEC1qivt07o1_500_large
06
07
08
150520
5765700965_b5835b60ed_z
03061

Loppujen lopuks tää lukuvuosi on ollut tosi tapahtumarikas. Vaikka lukiossa on kamalasti hommaa (enkä tosiaan oo aina tehnyt niin paljon töitä ku olis ehkä pitäny!) nii mukaan on mahtunut mm. paljon teatteria ja Ruotsin- ja Rooman -matkat. Lukiossa oon tutustunu myös mahtaviin ihmisiin ja saanu muutaman uuden ystävänkin tässä vuoden aikana, joka on kyllä yks mahtavimmista jutuista :-)

Tänään saatiin kokeet takasin, ja mulla meni ihan hyvin, matikastaki kutonen hehe. Ainoo mikä jäi harmittamaan oli se, että sain hissankokeesta 9+ vaikka luin siihen kokeeseen valehtelematta varmaan seittemän tuntia yhteensä :-( Kaikki valittaa mulle ku oon pettynyt tästä mut hissan suhteen musta on tullu perfektionisti koska mä tykkään siitä ja musta olis kiva saada ees jostain kymppi. No, eipä voi mitään. Vähän kyllä tuntuu että tän vuoden aikana musta on tullu perfektionisti aika monen muunki asian suhteen, eikä se oo ollenkaan kivaa...
Huomenna alkaa kesäloma, en voi edelleen ku päivitellä sitä miten nopeesti tää vuos on menny. Vastahan mä pääsin peruskoulusta.

Larissa

3 kommenttia:

 1. ihanii kuvii ja oioimuistoi mut toi eka on hirvittävä

  VastaaPoista
 2. Aurinkoisia kuvia ja lämpimiä muistoja :) Oikein rentouttavaa kesälomaa!

  VastaaPoista
 3. jassu: hehee joo :D !
  Noora: Kiitos samoin :)

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksistasi ♥