lauantai 23. heinäkuuta 2011

norjasta ja muusta

Mä en tajua, miten tommosta voi tapahtua. Että miten ihmiset voi tehdä tommosia asioita, oikeessa elämässä, tässä maailmassa. En tiedä miks otan tän näin vakavasti. Ehkä siksi että tunnen norjalaisia ihmisiä henkilökohtasesti. Tai ehkä siksi että kuvittelen itteni sinne tilanteeseen.
Tai ehkä siksi, että mua eniten maailmassa oksettaa suvaitsemattomat ihmiset. Ihmiset, jotka on valmiita tekemään tollasia asioita. Ja oikeesti; kaikkialla tapahtuu ihan kamalia asioita koko ajan.
Ja mikä saa ihmiset vihaamaan toisiaan, noin paljon?
Maailmassa ei sitä paitsi todellakaan ole kaikki hyvin. Oon miettiny tätä jo pidempään. Mekin vaan istutaan läskiperseinemme hyvinvointivaltiossa ja joillain ei oo varaa edes hammasharjaan tai yhtään mihinkään, edes ruokaan. Ja jossain Lähi-Idässä tai Afrikassa ja muualla on koko ajan asiat päin helvettiä.
Ja on valhe ettei sille asialle vois tehdä mitään.

Henkilökohtasesti mulle kuuluu hyvää. Oli vaan pakko avautua näistä asioista. 

3 kommenttia:

 1. Mulla kans tekee pahaa vaan aatella niien nuorten fiilistä, ku ne on juossu pitkin metsiä ja rantoja, yrittäen epätoivosesti piilotella joltain hullulta ampujalta. Ihan ku jossain kauhuleffassa. Tollasta ei sais tapahtua.

  ps. saatii norjalaisia tyyppejä kiinni ja kaikki on okei, yhellä nyt kesällä olleella norjalaisella oli läheltä-piti-tilanne kun se oli oslossa samassa paikassa missä pommi räjähti, mutta vaan päivää aikasemmin. Aika hyvä tuuri.

  VastaaPoista
 2. Joo mietin kanssa että mitähän nää nuoret oli sille ammuskelijalle tehnyt..........ei yhtään mitään. Miten voikaan ihminen olla niin viallinen, että tekee mieli vaan vähän pamautella ja tappaa moniakymmeniä ihmisiä.
  Eihän tässä kohta enää uskalla lähteä omasta kodistaan mihinkään kun kaikennäkösiä hulluja liikkuu kaikkialla !!!
  Kamala maailma :---(

  VastaaPoista
 3. susku: Niinpä :'< oo okei, hyvä, huh ! Mäkin oon vaan tosi ilonen että meijän yhet norjalaiset perhetutut on ulkomailla just...

  olilli: Nimenomaan :---( ja varsinkin nuoria, VIATTOMIA ihmisiä, en tajua ! ihan kauheeta...

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksistasi ♥