tiistai 13. syyskuuta 2011

tyhmä päivä

Äitillä on synttärit ja sain loistoidean että teen sille yllätykseks kakun! Se oli hyvä ajatus aina siihen asti että lähdin toteuttamaan sitä.
13091
:-----------------D siis ihan oikeesti. Tossa olis siis tarkotus lukea "äiti" ja tos alakulmassa on olevinaa sydän... Ja toi kuva on siis vielä aika imarteleva, nimittäin toi kakkupohja minkä leivoin kans ite ei noussu paljon yhtään (lue: ei ollenkaan), joten toi on varmaa 2cm paksu kokonaisuudessaan. Osasin sentää vatkata kerman mut sitä jäi yli puolet yli ja lisäks tiskiallas on täynnä tiskejä, joten en ihan tiedä ilahtuuko äiti tosta vai ei, hehheh.
Lisäks me saatiin tänään koulukuvat ja ei luoja mun kuva on kamala. En ees näytä siinä yhtään iteltäni (tosin en tiedä onko se hyvä vai huono asia), mulla on kaksoisleuka ja mun naama on vielä läskimmän näkönen ku se oikeesti on. En pysty ees kattoo sitä kuvaa...
Surullista. En uskalla lähtee harkkoihin koska varmaan failaan sielläki jotenkin.
Meinasin unohtaa elämänviisauden tästä lopusta......tähän postauksee ei kyllä sovi mikään muu kuin


Moni kakku päältä kaunis...
:-------D tai sitten ei sitäkään 

Larissa

8 kommenttia:

 1. Hei ei kannata masentua koulukuvista, mäkin jostain syystä oikeesti rupesin viime vuonna itkeen vaikka se oli ihan jees kuva muiden mielestä! oon varma että se on yhtä nätti kuva susta kun täälläkin. :)

  VastaaPoista
 2. haha toi kakku on ihana! ja joo, mä lähetin koulukuvat suoraan takasin, otin vaan ryhmäkuvan. onneks Sonja tuli ottamaan musta kuvia joita tilasin sit ifolorilta kotiin. kehtaa jaella sukulaisille :D

  VastaaPoista
 3. ajatus on tärkein! Kyllä toi kakku mun mielestä herkkulliselta näyttää, söisin heti 8-) Ja jokaisella epäonnistuu joskus koulukuvat, elä jää sitä harmittelemaan!

  VastaaPoista
 4. Toi kakku on sulonen! voi kuule, näkisit miten moni mun kakuista on epäonnistunut tuhatkertaisesti pahemmin...

  Ja tuskinpa sun kuva on ollenkaan niin kamala mitä luulet! ja aina voi lohduttautua surkealla kuvaajalla...;)

  VastaaPoista
 5. Kuisma: hehe no täytyy sanoa ettei mullakaa ollu itku kaukana :-D mutta kiitos :)

  Roosa: haha kiitti :---D ne sonjan kuvat oli hyvii tai se minkä näin facebookista :-) ! hihi hyvä idea toi!

  ilonaanniina: hehe hyvä! ja joo totta :-)

  pieni tulitikkutyttö: kiitos :-D no jooo kuvaajan vikaahan se tietysti on :-D hih

  VastaaPoista
 6. eikä just aivan ihana kakku! äitis on varmana ollu ihan superglad ku on saanut ton, hirmu suloisesti ajateltu :----) JA koulukuvat ei koskaan onnistu, ainakaan itsensä mielestä! älä angstaa, oot kuitenki ihana!

  VastaaPoista
 7. hehehe, pakko myöntää et repesin täysin tolle kakkuprojektille :D mut ajatus on tärkein! :)

  ja hei don't you worry, so long jos epäonnistuit koulukuvassa (vaikken usko, että tolla naamalla ees voi kunnolla epäonnistua). ne voi vaikka piilottaa tai heittää roskiin! itselläni on tapana olla se ryhmäkuvien tuhoontuomittu naama ja voi kyllä, niitä kuvia ei sitten noin vaan piilotetakkaan ja niistä saakin sitten kuulla piiiiiiiiiitkään.

  VastaaPoista
 8. aura: kiitos kovasti :--) hii no totta, ite niihin suhtautuu aina kovin kriittisesti.

  sannero: no joo :-D ja niin oot oikeessa. Juu se on niin julmaa jos epäonnistuu ryhmäkuvassa 8( mutta ei sekään onneks oo elämän vakavin asia!

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksistasi ♥