maanantai 7. marraskuuta 2011

dreaming for hope from today

Kipeilypäivä alkoi muumeilla.
07111
07115
07113
0711407112
Päivään sisältyi lisäksi teetä ja äikän aine josta tuli niin huono etten edes uskalla lukea sitä. Katoin varmaan enemmän lastenohjelmia kuin tein koulujuttuja. Tai mitään muutakaan mitä mun olisi pitänyt tehdä. Tuunkohan mä koskaan selviimään lukiosta....tai sitten keksin ensin että miten selviän edes tästä jaksosta.
Tai mistään muustakaan.

Huomenna tiedossa kamppailu sängystä ylös, jonka jälkeen sota kouluun lähtemisestä ja verinen kamppailu siellä olemisesta, ja yllätyshyökkäys läksyjen tekoon kunnes on taas ilta ja kaikki alkaa alusta.

Larissa

10 kommenttia:

 1. Tiedätkö, musta tuntuu nyt täsmälleen samalta. Ja se on tosi outoa, koska en oo tottunu siihen, että koulussa olo on taistelua. Jotenkin ollut liikaa kaikkea kivaa lähiaikoina, en enää osaa keskittyä ja arvostaa arkea. Ja motivaatio on miinuksen puolella, mietin tässä paraikaa, että miten selitän äidille sen, etten jaksa huomenna nousta sängystä ja kävellä kouluun. Saati olla siellä.

  VastaaPoista
 2. Mä niiin tiedän mitä tarkotat. Mullaki viime aikoina ollu pientä kamppailua ton kouluun lähtemisen kanssa.. ehkä se on tää syksy..

  heij muuuuumit<3

  VastaaPoista
 3. sonja: joo, ei tosiaan oo mikään paras fiilis :( mut kyl se siitä !

  Sanna: :/ mut onneks se varmaan koht helpottaa (muumit♥)

  Annie: kiiitos ! ♥

  VastaaPoista
 4. En tajuu miten tää jakso varsinkin tuntuu nyt niin ekstraraskaalta!!! D-: Ihan sikana hommaa joka stressaa, nyt viel tuli vähän lisää hommaa ku pitää tehä se äikän aine uudestaan sen lyhyyden takii pläääh! Jotenki koko syksy on vaa menny sillee huomaamatta, oikeesti, ens kuu on jo joulukuu! En pysty tajuuu, oon viel jossain lokakuun alkupuoliskol...

  VastaaPoista
 5. Oi ihania kuvia! ♥

  http://kisstherain-p.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. ella: no älä vaaaaa, mulla on niin sama fiilis!! tässä tää nuoruus sit vissii meneeki...no ei, ehkä tää tästä helpottuu :-D

  Pauliina: kiitos :)

  saana: hiih, mäkin tykkään siitä, sofialla on ihanat hiukset!

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksistasi ♥