maanantai 28. marraskuuta 2011

länkytilänkyti

28113Tänään oli viimenen koe (enkku, josta tuun saamaan jonkun ala-arvoisen numeron, kun en sattuneesta syystä ehtinyt viikonloppuna lukea). Se ruotsinkoe meni sentään vähän paremmin.
Murros-festareita markkeeraa tässä nyt noi muutama kämänen kännykällä otettu kuva, koska en saanut kameraa sinne mukaan. Tampereella oli ihanat jouluvalot, meidän porukka on paras, nähtiin yks ihan mahtava esitys, nukuin viis tuntia sitten kun vihdoin lakkasin nauramasta lentäville matoille ja kaiken lisäksi vedettiin ite loistava esitys, siitä oon iloinen ja tyytyväinen kerranki jopa omaan suoritukseen :-----)
2811128112
Huomenna alkaa uus jakso, joka on onneksi vähän rennompi. Menot ei nimittäin kumminkaan vähene, melkeen joka päivälle on edelleen aina jotain ja jooo...
Mut en ala tässä nyt taas valittamaan, koska oikeestaan mulla ei oo mitään oikeeta valitettavaakaan ku eihän mulla oo ees läksyjä :-D Ootan vaan että pääsen nukkumaan pitkästä aikaa yli kuus tuntia!

 
Larissa

10 kommenttia:

 1. hih tääl tampereel on kyl oikeasti ihanat valot, se on yks asia mitä rakastan monen muun lisäks täällä :----) sie muuten aina piristät mua sun kommenteillas! :--------)

  VastaaPoista
 2. pipsa: Joo, ne valot on tosi kivat ! :-) ja jotenki ihastuin siihen kaupunkii viel enempi nyt, viimeks kävin kesällä nimittäin :-D Ja hih kiva kuulla että piristän, kiitos samoin :)

  ella: :DDD sanpooooo

  VastaaPoista
 3. Hi! I found your blog and it’s gorgeous! I like your sense of style!!Nice photos!

  Fox House giveaway on my blog!
  Take a look and maybe follow?: Cosa mi metto???

  VastaaPoista
 4. Annie: kiitos ♥ :)

  Fabrizia: Thank yoou! :-)

  VastaaPoista
 5. äläkä unohda pelästyneitä Tamperelaisia!!!

  VastaaPoista
 6. Haha joo en :---------DDD miten voisinkaan!

  VastaaPoista
 7. Mun ilmeistä päätellen mul oli synkkä matka :DD (ton lapun jälkee kukaa ei muuten koskenu mun pikavaihtovaatteisii, sanpo teki tehtävänsä! haha, oli mahtavuutta kynnysmattojen kera! <3

  T. Salainen sininen ampiainen

  VastaaPoista
 8. susQ (arvasin kuka oot oo): Hahah :----D nooonni hyvä! ja niin ♥♥

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksistasi ♥