tiistai 22. marraskuuta 2011

olisi edes lunta

Tää päivä on ollut aika tuskallinen kamppailu ranskan kieliopista jatkosotaan. En osaa sanoa onko kamalinta ollut Tuntematon sotilas (ei siinä muuten mitään mutta sota on niin ahdistavaaaaaa), ranskan sanat vai kenties vaan se yleinen turhautuminen ja stressi. 
221122211122113
Mutta onneksi joululevyt spotifyssa, teenjuonti kivasta mukista ja äitin ostama jouluaiheinen leipomislehti on olleet kivoja :-D selailin tota lehteä vähän, ja ne kaikki reseptit on ihanan näkösiä, hii!
Selailin kuvia viime joululta ja kaipaan yhä enemmän sitä kun saa paketoida lahjoja ja leipoa muumipeikon muotoisia pipareita.

22114

Larissa

4 kommenttia:

 1. ihania noi laulut, ite kans tääl pakoilen maantiedon kirjaa ni menin heti spotifyy kuuntelee :D just noita kauniita vanhoja perinteisiä joululauluja. jotenki vaa mua häiritsee kauheesti laulun puuttuminen, toisaalta vois kai sit laulaa ite mukana :D jokatapauksessa,tulis jo lumi ja joulu.

  VastaaPoista
 2. ihanii kuvia ! ♥ ja tsemppejä, kohta se koeviikko on ohi ja sit voidaan kunnolla valmistautua jouluun (:!

  VastaaPoista
 3. unni: Hehe joo :-D no mä kuuntelin noit instrumentaaliversioita lähinnä sen takii et ajatukset pysyis siinä mitä on lukemassa, ku sanat sit usein häiritsee :-D

  Annie: kiitos♥

  Sanna: kiitti♥ hihii toi oli ihana toi vika lause, niinpä, jee ! :-D

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksistasi ♥