sunnuntai 22. tammikuuta 2012

hejsan igen

Oon väsynyt, mutta elossa. Huomenna viimeiset musikaaliesitykset ja maanantaina viimeiset sanakokeet ja keskiviikkona alkaa koeviikko. Ensimmäistä kertaa ikinä oon vaan superhelpottunut siitä että koeviikko on tulossa. Eläköön.
22015
Edustavin ja ainoa kuva, mitä musta on otettu tässä vähään aikaan (ja tää on tältä päivältä), niin että...aika surullista. Nukun nykyään keskimäärin neljä tai viis tuntia yössä, joka saa aikaan sen että oon vielä kauheemman näkönen kuin yleensä, ja jatkuvasti joko murheellinen tai hysteerinen. 
120122201
Päätin luovuttaa enkunlukemisen suhteen ja katoin Putouksen ja luin blogeja. Huomatkaa terveellinen iltapala, liikaa piparkakkutaikinaa. Päätin muuten alottaa maanantaina herkkulakon. Että ihan sen kunniaks söin tänään vähän sipsejäkin ekaa kertaa kolmeen kuukauteen. Terveellistä :----))) Tiistaina aion mennä kokeilee Zumbaa (naurakaa vaa) ja mua jännittää jo nyt kun aattelen.
22013
Vanhojentanssit alkaa sujumaan ja mekkokin oli sopiva onneks, enää pitää päättää kampaus ja löytää kengät.22014
Vuoden 2012 päiväkirja, hehe. Vanha päiväkirja sisältää satunnaisia merkintöjä vuosien 1999 ja 2003 väliseltä ajalta, joten päätin ostaa kokonaan uuden, vaikken kirjottelekaan tonne ahkerasti. Tähän asti sinne on tullu muutama lyhyt merkintä höystettynä rumilla kirosanoilla. 

Terapoin itteäni positiivisempaan suuntaan kuuntelemalla tätä noin kakskyt kertaa illassa.
Ajattelin muuttaa tän blogin ulkoasua johonkin suuntaan ehkä joskus tulevaisuudessa.

Että siinä nyt kuulumisia.

Eilen kävelin lumiaurojen ja huutavan hiljaisuuden keskellä ja ymmärsin, että ennen en todellakaan tiennyt, mitä tarkottaa se että elämä on sekaisin. Nyt mä tiedän.

Larissa

6 kommenttia:

 1. mä en oo koskaan zumbannut, mut haluaisin, koska moni on sanonu et se on kivaa :-D

  kaunis oot tossa ekassa kuvassa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki toivon että se olis kivaa ! :-D Ja kiiitos ♥

   Poista
 2. zumba on niiin kivaaaa :::)) ooot muru kaunis♥

  VastaaPoista
 3. oot kaunis ja ihanin ! ja kyllä elämä vielä järjestyy ♥

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksistasi ♥