YOUTUBE

sunnuntai 19. helmikuuta 2012

prinsessapäivä

180218
Ajattelin julkasta nyt vielä lisää wanhojentanssikuvia joten tässä postauksessa niitä riittääää!
En ollu alunperin melkeen yhtään innostunut noista tansseista, ja vielä torstai-iltapäivällä tuntia ennen kampaajaa olin varma että en kestä koska tuun näyttämään ihan kauheelta. Mutta ihastuin tohon mun kampaukseen, ja kun sain mekonki päälle niin fiilis parani huomattavasti, ja kun koululla oli sitten tanssit vanhemmille niin olin ihan tajuttoman innoissani.
180211802318027
Torstai-perjantai -yön nukuin kampaus päässä ja se oli kyllä kieltämättä yks hirveimmistä öistä ikinä...mutta onneks kampaus kesti ja kaikki suju hyvin. Perjantaina oli virallinen wanhojen päivä ja aamulla käytiin ylä-asteen ja ykkösten tunneilla ja orjuutettiin reiskoja. Aamupäivällä oli tanssit koko koululle.
18024180217180219
Sitteeen suunnattiin Suurhallille missä kaikki Lahen lukiot tanssi samaan aikaan. Se itse tanssiminenki oli loppujen lopuks oikeesti tosi kivaa, vaikka pelkäsinkin että mun mekko repee kun astuin sen helman päälle koko ajan :-D
18025180261802818021518021318021118029180220
Tanssien jälkeen jäätiin vielä ottamaan noin satatuhatta kuvaa, sitten suunnattiin kahville ja syömään Amarilloon porukalla :-) Illalla mua harmitti kauheesti ottaa se mekkoki pois päältä (ja kampauksen purin vasta eilen illalla :-D), mutta onneks sitten oli jatkot, joista ei sen enempää...
180221
Oli kyllä huisin kivaa. Oon kuullut että ihmiset on sanoneet että wanhojen päivä on paras päivä lukioaikana, ja ymmärrän todellakin että miksi.

Eilen en jaksanutkaa sit tehä mitään ja en kyllä tänäänkään...masentaa vähän mennä huomenna taas kouluun, mutta onneks ens viikolla alkaa hiihtoloma (ja tasan viikon päästä on wanhojenristeily♥)!

Larissa

17 kommenttia:

 1. Ps. Kiitos virallinen kuvaaja Sofia !

  VastaaPoista
 2. voi että, olit kyllä ihan hurjan kaunis :-) ja tanssitki nätisti!

  VastaaPoista
 3. ootte kaikki ihan hirmu kauniita! ♥ ja aivan ihana mekko :) tokavika kuva susta on aivan upea! <3

  VastaaPoista
 4. apuaaa larissa olet aivan hurmaavan ihanan kaunis tossa tokavikassa kuvassa ja tanssit ihanasti janiin!:_-) onneks mulla on toi päivä viel toivon mukaan edessä !

  VastaaPoista
 5. oivoi kauniita kuvia ja teitä ! :-) <3
  ja HUAHA mikä toi eemelin ilme on XD ja ihana se meijän fiksu ja filmaattinen kuva siinä alla ^^

  hihiiiii olit kauniina <3

  VastaaPoista
 6. voi kaunis nainen♥ ihania kuvia :)!

  VastaaPoista
 7. Looks like a beautiful evening. Your hair looks amazing!

  VastaaPoista
 8. vau aivan ihania kuvia, näytät tosi kauniilta ja toi mekko sopii sulle ihan älyttömän hyvin:)!

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksistasi ♥