keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

kuulumisia & liebster

Heippa! Mulle kuuluu nyt oikeestaan aika hyvää ja päätin tulla hehkuttamaan tätä fiilistä tännekin. Pitkästä aikaa on semmonen olo että asiat sujuu ja selviää, harrastan nykyään jopa säännöllisesti liikuntaa, viikonlopuksi on tiedossa kaikkea kivaa ja lisäks vielä sain viime jakson kursseista hyvät numerot :-D Mitäköhän vielä. Koulu ei innosta ollenkaan, inhoan tätä nykyistä jaksoa ja lasken viikkoja kesälomaan - ollaan muuten sillon menossa Sisiliaan matkalle, jee :---)
18044
(Heh en oo jaksanut siivota tota varasänkyä pois vielä...)
Viime viikonloppukin oli aika mukiinmenevä kera ihanan ystävän yökyläilyn ja tuntikausien juttelun :-)
180411804218043
(Huumorintajua kolmelta yöllä.)
Oon saanut ihanilta Ellalta ja Roosalta ton liebster -palkinnon (mikä on vissiin poikinut uusia lukijoitakin, kiitos! musta on vaan niin käsittämätöntä mutta mukavaa että jotkut viihtyy siellä ruudun toisellakin puolella :-) ) , ja ajattelin tehdä tän nyt itsekin.

1. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
2. Kiitä tunnustuksen antajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
3. Valitse viisi suosikkiblogiasi, joilla on siis alle 200 lukijaa, linkitä ne tähän ja kerro heille antamastasi palkinnosta kommentoimalla niiden blogiin.
4. Toivo, että ihmiset joille annoit palkinnon, antavat sen eteenpäin omille viidelle suosikkiblogilleen.

Sinänsä tää tehtävä tuotti myös hankaluuksia, koska suurimmalla osalla mun lemppariblogeista on yli 200 lukijaa. (Tajusin myös, että luen kaikkia tosi erilaisia blogeja :-D) 

Mutta tässä nyt olis ne kivat alle-200-lukijan, mitkä valitsin tähän:

1. http://mystrawberrynights.blogspot.com/ - tässä ystäväni Saanan ihana blogi, josta pidän paljon! Kaikki kuvat on niin inspiroivia ja ah, muutenkin tykkäään♥
2. http://markanhaaveet.blogspot.com/ - ihana Anna ja suloinen blogi!
3. http://ella-mistygrey.blogspot.com/ - sain siis tosiaan Ellalta tän tunnustuksen, mutta tykkään sen blogista kanssa paljon! 
4. http://jennaanette.blogspot.com/ - tässä blogissa tykkään erityisesti taitavasta ja persoonallisesta kirjotustyylistä; joka postauksessa on myös jotain asiaa.  
5. http://my-openeyes.blogspot.com/ - tätäkin blogia on ollut ilo seurailla! :-)

Eikä noi muuten sitten ole missään järjestyksessä, en tykkää muutenkaan erotella että mikä on paras ja näin :-D Tykkään paljon kaikista blogeista joita luen.

Ja lopuksi vielä piristys elämään, eli kaunein kuva musta ikinä :-) katsokaa ja kadehtikaa, mä menen nyt tekemään läksyjä! 18045

Larissa

16 kommenttia:

 1. phihhih ! : ) ihana larissa kiitos <3 mä jatkan palkintoilua tässä pian ! : )
  t. saana miks en oo kirjautunut o.o

  VastaaPoista
 2. hihihi Larissa oot söpöin ! <3

  VastaaPoista
 3. öfsikhösfbh Sisiliaan, minne sinne? :)))♥

  VastaaPoista
 4. Sulla on tosi kiva blogi joten päätin painaa liity tähän nappia ja nyt olen lukijana käy sinäkin checkkaamassa mun blogi ja liity.

  www.roopez.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. hahahahha heitin sua takas XD http://markanhaaveet.blogspot.com/2012/04/eine-kleine-traume-aus-liebe.html

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksistasi ♥