YOUTUBE

torstai 24. toukokuuta 2012

Italia, osa 3

Viimenen Italia-postaus! Aikasemmat osiot täällä ja täällä.
Lauantaiaamuna kuvailtiin "host-siskon" kanssa ja sen jälkeen mentiin kahvilaan porukalla syömään aamiaista. 

blogi28blogi32blogi29blogi30blogi35
Vähän vaihtelua joka-aamuisille kekseille :-D vaikka ei toikaan kauaa nälkää poissa pitäny, oli ikävä kunnon leipää! 
Aamupäivällä käytiin paikallisessa koulussa laulamassa, ja sen jälkeen ajeltiin bussilla toiseen kylään ja "italialaiseen amikseen" , jossa ne oltiin tehty meille lounas.
blogi31blogi33blogi34blogi36blogi38blogi39blogi40blogi41blogi42
Sitten mentiin käppäilemään vielä yhteen toiseen kylään, Salóon. Me oltiin käyty siellä isäntäperheitten kanssa jo ekana iltana, joten suunnattiin jätskille :-D Ton jälkeen mentiin perheisiin vaihtamaan vaatteet, koska meillä oli illalla konsertti. 
blogi43blogi44blogi45blogi46blogi47blogi48
Konsertti loppu about puol yheltätoista, mutta lähdettiin silti sen jälkeen vielä ulos italialaisten kanssa. Mentiin 'pubiin' (se oli meijän mielestä kyllä ennemminki huoltoasema) ja keskellä yötä kävelemään ja laulamaan Gardajärven rannalle - okei toi kuulostaa randomilta, mutta se oli jotain niin hienoa!
blogi49blogi53blogi55blogi50
blogi56
Vielä kolmen jälkeen mentiin host-siskon ja poikien kanssa jollekin kirkolle ottamaan kuvia ja juttelemaan. Mentiin nukkumaan vähän ennen neljää, mutta loppujen lopuksi se nukkumaan meno vielä siirtyi, koska vähän neljän jälkeen oli maanjäristys! :-D Maanjäristyksen keskus oli jossain 100 kilsan päässä (ihmisiä jopa kuoli siellä), mutta se tuntu meillä asti. En oo koskaan kokenut maanjäristystä, ja siinä vaiheessa kun tajusin mikä se oli, menin ihan paniikkiin. Onneks selvittiin pelkällä säikähdyksellä. 
Sunnuntaiaamuna oli vähän haikeeta lähteä. Oltiin aika poikki, koska oltiin saatu nukuttua vaan kolme tuntia edellisenä yönä...
blogi51blogi52
Hehee vähän huomaa ehkä väsymyksen musta ainakin...
Toi reissu oli jotain aivan parasta, ja mulla tulee kauhea ikävä kun kattelen näitä kuvia! Lauantai oli vielä mun mielestä jollain tasolla kaikkein paras päivä koko reissulla. En malta odottaa että italialaiset tulee vastavierailulle tänne Suomeen :--)

Eilen äiti värjäs mun hiukset punaisiksi (oon tosi tyytyväinen tähän sävyyn!), tänään oon ollut onnellinen, vaikken ookaan lukenut vielä yhtään kokeisiin. Elämä hymyilee ja ihan kohta on kesäloma :]  

Larissa

8 kommenttia:

Kiitos ajatuksistasi ♥