sunnuntai 4. marraskuuta 2012

nothing can stop me, no distance too great to cover

Ciao! Tää viikko on mennyt aika nopsaan normaaliin elämään totuttelemisessa ja koulutöitä tehdessä. Eilen oli kuitenkin kiva päivä, koska pidettiin La Suvin party housessa Italia-ilta. Syötiin italialaista ruokaa (tiskiaine-limoncello-alkudrinkit, hyvää pastaa, Annan tekemä jumalainen ruusukakku ja Suvin tekemät nutellabanaanit, naminami), höpöteltiin, muisteltiin matkaa, suunniteltiin tulevaa ja mikä parasta; soitettiin videopuhelu italialaisille.
04111 jep, maailmankaikkeuden tärkein kuva....
0411204113 Anna on todellinen kodin hengetär, toi oli niin hieno ja niin hyvää!!
041140411504116 ♥ Oli hauska päästä 'näkemään' kaikkia kivoja :-) Vaikka ei tossa nyt mitään kauheen syvällistä keskustelua saanut aikaan, lähinnä tuijoteltiin toisiamme (meillä oli karkkiakin joten ihan kuin olis leffaa kattonu :-DD), naurettiin ja kateltiin valokuvia ja se oli kyllä kivaa. Toisaalta mulla tuli vähän haikea olo (vaihteeksi...) sitten kun kahden tunnin jälkeen lopetettiin, tavallaan olis ollut kivempaa olla siellä niiden kanssa oikeesti, mutta parempi tääkin kuin ei mitään...! 
041170411804119 kaksoset

Illalla mentiin vielä baariin, ja vaikkei mulla ollutkaan oikeestaan mitään fiilistä niin tultiin Heinin kanssa kotiin vasta puol viisi - joten en oo saanut tänään vielä mitään tehtyä. Koitan tsempata itteeni koska huomenna alkaa taas kouluviikko (aaaaaargh miks viikonloput on näin lyhyitä?!).

EDIT: flickrin kanssa on vissiin jotain probleemaa niin noi kaikki kuvat ei ainakaan mun koneella aina näy...
Kris Allen - My Weakness  

Larissa

4 kommenttia:

 1. Kylläpä on kaunis koti!

  JK, just kidding! Olet ihana La Larissa, my dear twin sister!
  T: Suvi Pestalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih no mut on oikeestikin kyllä kaunis :-D !

   Ja kiitos samoin La Suvi Christ Superstar Pestalo (komee nimi pakko myöntää) ♥

   Poista
  2. Oon kuullut että rakkaalla lapsella on monta nimeä, joten olen todella ylpeä! :-) <3
   T: LSCSP

   Poista

Kiitos ajatuksistasi ♥