tiistai 12. helmikuuta 2013

nothing's going right, shadow's took the light

0902109024 Tää on nyt tämmönen astetta turhempi postaus (+ kaks tyhmää kuvaa lauantailta & hyvä biisi), muttamutta. Perjantaina äikän tekstitaito meni toivottavasti ihan OK:sti, tänään olleet enkun kuuntelut ei niinkään :-( Meinasin pillahtaa itkuun kun harmitti niin paljon, se kakkososio oli jotain uskomatonta ja ei muutkaan osiot nyt ihan putkeen menny. Olisin halunnut enkusta hyvän ja oikeesti harjottelin tota varten (okei, harjotusaika sisälsi ehkä liikaa tämmösiä videoita ja about viis tuntia Harry Potter -äänikirjoja mut kuitenki!!!). En uskalla ees miettiä miten huomiset ranskan kuuntelut menee. Huomenna on myös ruusukonva jonne sain vihdoin ja viimein ostettua edes jonkun siedettävän asukokonaisuuden, ja ylihuomenna sitten penkkarit - en voi uskoa! Tää on niin kamalaa ja jännää :-D Toivottavasti noista päivistä tulee kuitenkin ihan kivat... Palailen tännekin varmaan seuraavaks sitten penkkarikuvien kanssa :-)
Ainiin ja sitten vielä yks juttu mistä piti vaahdota. Huomasin sattumalta et suunnilleen kaikista mun loka-marraskuun postauksista on hävinnyt kuvat, kiitos Flickrin :-)))))) Ne on siellä flickrissä vielä tallella, joten varmaan ne koodit on sitten kussu jotenkin. Pitääks mun nyt viettää perjantai-ilta lisäillen sata kuvaa uuestaa vai tuleekohan ne itekseen takasin? :-(
Rentoa loppuviikkoa kaikille! :-) abit nauttikaa penkkareista ja wanhat tansseista ja muut nauttikaa muuten vaan elämästä!
 

Larissa

10 kommenttia:

 1. Hei, enkun kirjallinen tulee varmasti olee helpompi tai pisterajat laskee koska toi kuuntelu oli ihan sairaan vaikee! Niin on kaikki puhunu abitreenienki sivuilla. Joten ei menetetä vielä uskoamme ;-)

  Mutta kivoja penkkareita siulle!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih totta, olin kyllä helpottunu ku luin sitä keskustelua ja kaikki sano että se oli vaikea :-D Joten joo, ei menetetä :-)
   Ja samoin sulle Ilona!

   Poista
 2. älä stressaa liikaa niistä enkun kuunteluista, ei ne maailmaa kaada :) kyl sä selviit ♥

  ♥: sini

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksistasi ♥