torstai 26. syyskuuta 2013

kengät opetettiin solmimaan, nyt alan kävelee oppimaan, kahdella jalalla mä seison vaikka horjun

Vietin tänään kivan vapaapäivän ja ajattelin taas jakaa fiiliksiä täällä, joten olkaapa hyvä!
26091 Heräsin 08:30 väsyneenä. Aamut on täällä aina pahimpia, mua väsyttää vaikka olisin nukkunut yli kymmenen tuntia. Äsken sanoin mun kämppikselle että jopas väsyttää, meen varmaan kohta nukkumaan kun huomenna on töitä, ja se vaan ihmetteli että mitä sä sitten teit tänään jos meet näin aikaisin nukkumaan :-D Mun lempparihetki päivästä (töistä pääsyn lisäksi) on se kun saan vaan istuskella tässä sängyllä, kuunnella musiikkia ja kirjoittaa päiväkirjaa ja mennä sitten nukkumaan. Mutta niin, ehkä liikakaan nukkuminen ei ole hyväksi.
26092 Joka tapauksessa - mulla oli tänään NI-numero -haastattelu vähän pidemmän välimatkan päässä, joten matkustelin sinne metrolla. Itse haastattelu oli nopeasti ohi, matkustukseen meni enemmän aikaa.
26093 Terveellinen matkaevääni eli liiskaantunut donitsi. Yksin kulkemisessa on parasta se kun voi vaan kuunnella musiikkia ja tarkkailla ihmisiä. Metrossa seurasin kahta teinityttöä jotka koitti tehdä vaikutusta samassa vaunussa istuvaan poikaan kihertämällä, meikkaamalla, huppareiden riisumisella ja ottamalla kuvia itsestään. Ikävä kyllä, jostain syystä, yritys ei onnistunut.
26094 Ensimmäinen uusi kortti lompakkoon eli tietysti kanta-asiakaskortti samaan kahvilaketjuun, jossa työskentelen itsekin... :D
26095 Jo tutuksi tulleet hengellisiä lauluja laulavat aasialaiset.
26097 Eteisen hyllyllä odotti kotoa lähetetty paketti, jossa oli suklaata! Jee! Nyt täytyy vaan varoa ettei tuu mässäiltyä noita kaikkia heti...
26098Pistin tänään pitkästä aikaa jotain muutakin kuin mustat-housut-ja-tylsä-paita -yhdistelmän päälle, minkä kunniaksi koitin ottaa jonkuntasoista päivän asu -kuvaa mutta se tuntui tyhmältä. Lopputulos oli sitten tämä. (En voi uskoa että julkaisen tän :-D)

Huomenaamulla herään taas puol seiskalta töihin, joten taidan kohta painua pehkuihin aikaisesta ajankohdasta huolimatta.


Sanni - Xo terkkuja kotiin!

ison kengän kanssa villasukkaa piti käyttää
nyt saappaat pitää omilla teoilla täyttää
älä huoli äiti hallussa on elämä
vaik silloin tällöin yllättääkin koti-ikävä

Larissa

6 kommenttia:

 1. Voi että Larissa, oot liian ihana! :D

  VastaaPoista
 2. hahaa oot ihanin :D ♥ ikävä on valtava!!

  VastaaPoista
 3. oot hassu! khih.
  elä nuku liikaa, se puuduttaa kehon ;)
  HERRRRKKUJA! miekin meen hakee, helpottaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :--) totta! en nuku :) niinpä! voi kumpa täälläkin alkais jo syksy kunnolla.

   Poista

Kiitos ajatuksistasi ♥