keskiviikko 9. lokakuuta 2013

BIRTHDAY

Kuten otsikostakin saattaa päätellä, täytin tänään (eilen) 19 vuotta! :-)
08101 Aamulla herätys oli 5:30 (heräsin sitä ennen, kuten aina. en vaan saa nukuttua täällä koskaan ilman että heräilisin 2-3 kertaa yön aikana), en ollut kuitenkaan kovinkaan väsynyt ja oli kiva saada onnitteluviestejä. Mulla oli tänään poikkeuksellisesti työvuoro toisessa Costassa, joka toi tiettyä lisäjännitystä aamuun. Mietin myös että kuinka moni kaveri oikeasti muisti mun syntymäpäivän ja kuinka monelle facebook muistutti siitä, haha. Jännityksestä ja marttyyriajatuksista huolimatta oli ihan "OK fiilis" töihin lähtiessä.
0810208103 Töissä oli oikeestaan ihan kivaa, ihmiset oli mukavia (sain poskipusuilla varustetut synttärionnittelut seittemältä aamulla hahhaa) ja sekoilin lähinnä vaan sen takia, että olin vielä tavallistakin hermostuneempi, kun oli uudet ihmiset ja jutut ympärillä. Mut päästettiin jo yhdentoista jälkeen, mikä oli kivaa! Ulkona paistoi aurinko ja lähdin Westfieldiin shoppailemaan itelleni synttärilahjaa.
0810408105 08107 Jee hyvää synttäriä minä!
08106 08108 Call the Midwife ja synttärilounas, heeh!
08109 Soitin videopuhelun kotiin...:-)
081010081011 Mun kämppikset on ihan mahtavia! Sain cupcakeseja ja kukkia! Takan reunalla myös Suomesta tulleet synttärikortit, jotka oli sattumalta samanlaiset, hahhaa.
081012081013 Mentiin kämppisten kanssa läheiseen pubiin, oli kiva viettää aikaa ekaa kertaa kunnolla. Palattiin kotiin joskus ysiä ennen, jolloin linnottauduin tähän koneen äärelle ja aloin vastailemaan facebook-onnitteluihin (se on musta kivaa!) ja tekemään muuta. Nyt kello on jo yli puolenyön, ja huomenna on kuitenkin taas töitä - onneksi kuitenkin iltavuoro, niin saan nukkua.

Eli oli oikeen mukiinmenevä päivä. Joissain määrin samanlainen kuin kaikki muutkin päivät täällä (pitkiä, vaikeita mutta jännittäviä), mutta kaikesta huolimatta saavutin jotain synttärifiilistä kumminkin. Ehkä nyt 19-vuotiaana ei oo enää tarkotuskaan olla samanlaista fiilistä kuin mitä synttärit toi aikaisemmin.
Ihan outoa, että oon nyt 19!

Ajatus ei tunnu kulkevan nyt enää ollenkaan, väsyttää niin paljon. Palaillaan taas mahdollisimman pian!

Larissa

10 kommenttia:

 1. ihania kuvia, ihana Lontoo ja paljon onnea vielä kerran! :) ♥♥♥

  VastaaPoista
 2. Oii onnea! Ihania noi cupcaket ja tuo laukku minkä ostit itelles :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hii kiitos :) ♥ mäkin tykkään! :-D

   Poista
 3. oot hurjan kaunis ♥♥ ps. ihan pian nähdään !!!!!!!11

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. höpönpöpönpöppö! NIIN NÄHÄÄN ♥

   Poista
 4. Heip! Täs sulle tämmöi haaste: http://ellamutate.blogspot.fi/2013/10/haastetta.html :)

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksistasi ♥