perjantai 1. marraskuuta 2013

london calls me a stranger, a traveller

3010130102301033010430105301063010730108
Muutamia julkaisemattomia Lontoo -aiheisia kuvia ja aiheeseen sopiva biisi. Mun piti julkaista tämä postaus jo eilen illalla, mutta nettiyhteyden kanssa on ollut ongelmia.
Päivät menee työvuorojen ja elämänmenon ihmettelemisen parissa. Piristystä on tuoneet sopivan viileä, aurinkoinen syysilma (nimenomaan syys, täällä ei ole vielä talvista) sekä asiakkaiden kanssa käydyt pienet keskustelunpätkät Suomesta ja siitä, miksi ihmeessä tulin sieltä tänne töihin. Joskus mietin sitä itsekin; tuolla mä moppaan lattioita joka ilta, vedän vessaa asiakkaiden puolesta kun jotkut eivät sitä näemmä itse osaa tehdä ja otan huutoja vastaan niin asiakkailta kuin joskus muiltakin. Vaikka silti mä ihan pidän tuosta työstä itsessään. Oon oppinut asiakaspalvelu -äänensävyn lisäksi siivoamaan, tekemään vaikka mitä erikoiskahveja ihan hyvälläkin menestyksellä ja säästämään raivoitkut tiskikoneelle. Kotona katson Downton Abbeyta ja elän mukana ne suuret tunteet, jotka omasta elämästäni puuttuu. Koti-ikävää helpottaa ajatus siitä, että pääsen täältä kyllä pois ja rahahuolia se, että palkka tulee taas muutaman viikon päästä ja saatan ehkä selvitäkin siihen asti. Elämä rullailee eteenpäin osaksi myös omalla painollaan. Onneksi.

Larissa

6 kommenttia:

 1. asiakaspalvelu -äänensävy, hihi :----D mulla on ihan kamala ikävä, mutta sanon nyt taas että ihailen sua hirmuisesti kun uskalsit ottaa noin ison askeleen elämässä, opit siellä hurjan paljon. Ja pian me taas nähdään, onneksi! ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ Kiitos ihana! pian nähdään jo :-)

   Poista
 2. oi ihania kuvia ja ihana postaus!
  mulla on niin ikävä britteihin...tahon sinne uudestaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :-) hihi, täällä on kyllä kivaa!

   Poista
 3. haastoin sut: http://andmaybethatsonlyanattraction.blogspot.fi/2013/11/kollaasihaaste.html

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksistasi ♥