sunnuntai 22. joulukuuta 2013

kuulumisia!

221212 Torstaina leivottiin Sofian kanssa joulutorttuja ja -pipareita. Viimeinen pellillinen pipareita tosin paloi, koska innostuin tosta koristelemisesta... Lopputuloksesta voi olla montaa mieltä. Mutta tosta Tardiksesta ollaan tosi ylpeitä!
2212322126 Perjantaina vietettiin Aarniassa pikkujouluja. Ilta alkoi mun osalta sillä että heivasin kameran nauhan vahingossa kynttilän päälle ja se syttyi palamaan, heh-heh...
22127 Lauantaina käytiin Jennin kanssa syömässä ja sen jälkeen nähtiin myös Susannaa ja Hannaa.
22128221213221211 Tänään oltiin Emmin kanssa Helsingissä, ja oli hirmu kivaa, kuten aina. (Laitoin nyt Emmi nää kuvat kysymättä koska oot niin upee, varsinkin tossa jälkimmäisessä!!)

Mulla ei ole enää siivoamista lukuunottamatta paljoakaan jouluvalmisteluita tehtävänä, joten nyt voin keskittyä joulutunnelman etsimiseen ja fiilistelyyn. "When you're still waiting for the snow to fall, it doesn't really feel like christmas at all" - no, eiköhän se joulufiilis tule ilman luntakin :-)

(Flickr on tehnyt jonkun kaikkia bloggaajia niiin ilahduttavan päivityksen...sain nyt kumminkin lisättyä nää kuvat flickrin kautta jotenkin, mutta mä ootan sitä että joudun kumminkin taas lisäämään kaikki kuvat uudestaan about 50 edelliseen postaukseen, kuten viime vuonna...)

Larissa

4 kommenttia:

Kiitos ajatuksistasi ♥