torstai 9. tammikuuta 2014

ilmoitusasiaa

Eipä muuta kuin että muokkailen tässä päivän mittaan blogin ulkoasua (oivoi miksi lähdinkään tälle tielle), joten jos joku sattuu tänne sinä aikana eksymään, niin älkää pelästykö väliaikaista sekasortoa!

Larissa

6 kommenttia:

 1. AWWWWW oot larissa ihana!!! oikeesti! :3 tykkäsintykkäsin! mua ei haittaa vaikka joskus tekisit toisenkin, mutta tietenkin teet vaan jos haluat :)

  Lontoo oli varmasti tosi ihana kokemus, vähän harmittaa että missasin meijän ysin luokkaretken sinne, mihin oltiin kuitenkin koko yläaste kerätty rahoja :( Mutta oon ehkä menossa kesälomalla käymään, toivottavasti se onnistuis! Eikä se sieltä mihinkään (toivottavasti ainakaan) katoa! :)

  Ei mulla kai muuta, oot ihana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi tää tuli vissiin väärään kommenttiboksiin mut ei siis haittaa ja muutenkin ihana kommentti, sait mut hymyilemään ♥

   Aijaa, voi hitsi :-( no onneks elämässä on tosiaan aikaa ja toivottavasti pääsisit jo kesälomalla, se on kyllä mahti paikka!

   Sä oot ihana :-)

   Poista
 2. moikka, halusin vain kysellä oletko kuullut Sinistä mitään? Ite en ole kuullut ja olen vähän huolissaan. Oletko sinä kuullut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, just tossa itse asiassa juteltiin facebookissa, että ei akuuttia huolenaihetta ole :-)

   Poista

Kiitos ajatuksistasi ♥