torstai 9. tammikuuta 2014

VIDEOPOSTAUSTervetuloa todistamaan historiallista tapahtumaa eli videopostausta mun blogissa! :-D Tein ton yhdellä otolla, mutta leikkelin sitä jonkin verran (muutama poisleikattu kohta on ah-niin-hauskana koosteena tossa lopussa). Pahoittelen tota keltaisuutta, mun huoneessa on ihan kamala lamppu. Lisäksi laatu tais huonontua ladattaessa myös jonkin verran. Ja sanottakoon vielä se, että oon aina vihannut mun ääntä... Siinä taisikin olla kaikki pointit mun puolustuspuheesta mitä en itse videolla sanonut, heh heh.

Muutin muuten myös tätä ulkoasua, toivottavasti tykkäätte! Tein aika simppeleitä muutoksia lukuunottamatta taustakuvan vaihdosta, koska en jaksanut ruveta koodailemaan tämän enempää.

Larissa

16 kommenttia:

 1. Nojoo nyt on sit viel enemmän ikävä suo kun kuulen sun _ihanan_ äänen ja nään sut! Wää oot niin ihanan aito kameran eessäkin. Aivan ihana video, hyvä et julkasit tän. Eikä kyllä todellakaan haittaa, jos näitä tulis jatkossakin joskus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaw Sanna ♥ kiitos, ja mullakin on ikävä! Jos nyt tässä ennen kesää vaikka nähtäis taas 8-)

   Poista
 2. LARISSA! Oot aivan ihana <3!! Ää en kestä niin ihana!

  VastaaPoista
 3. Älä nyt hei yhtään pidä puolustuspuheita, ihana video! Oon ite tosi huono kattomaan videoita, mutta tämän jaksoin kattoa kuule ihan kokonaan :-D Tee ihmeessä useemminkin, jeejee! Olit just ihanan luonnollinen, eikä sulla oo ruma ääni eikä haitannu keltanen valo :-)

  Tsemppiä lukemiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii kiitos Ilona! :-) kiva jos jaksoit kattoa! Ja kiitos tsempeistäkin, niitä tarvitaan ;-D

   Poista
 4. Voi Larissa ..♥♥ Oot niin ihana! Tuli kauhee ikävä sua ja sun juttuja ja sulle juttelemista !! Toivottavasti kaikki on hyvin sielä!
  pusuja ja haleja,
  Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ Oi Anna, ihana sinä! Mullakin on hirmu ikävä sua! On kaikki hyvin, toivottavasti sielläkin :-*

   Poista
 5. Mikset tee enempi videopostauksia (tekstin ja kuvien lisäksi)? Oot nimittäin rento ja luonnollinen videolla, puhut selkeästi ja sun ääni on miellyttävä. Videopostaus oli koostettu hyvin: ei liikaa asiaa eikä liian lyhyt, videota oli leikattu niin ettei ollu mitään tyhjiä pausseja tms. Sull on hyvä "ulosanti" ja oot selkeesti hyvä sanojen kanssa (eli hyvä kirjoittamaan ja puhumaan), ja kaiken tän lisäksi oot kaunis!! :) Joten sun videota oli tosi kiva kuunnella ja katsoa!
  Nyt tää alkaa kuulostaa joltain videoanalyysilta :P Mutta pointti oli se, että tee vaan lisää videopostauksia :D Tai mitä postauksia ikinä vaan - sun blogi on ihana ja täällä on myös anonyymejä stalkkereita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivoi, ihana kommentti ♥ sä, kuka sitten lienetkään, piristit kyllä päivääni roimasti! :-) Oikeesti kukaan ei ole aikoihin sanonut mulle mitään noin kivaa :')

   Poista
 6. Eiikääää sää oot kyllä maailman sulosin! Tee ihmeessä lisää näitä videoita, tä on tosi kiva eikä yhtään tullu myötähäpeää! Ihanku ois istunu sua vastapäätä jossain nojatuolissa ja käyny kasvotusten keskustelua. Joskus vielä jutellaan silleenkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Kerttuli! :-) kiva kuulla. Ja joo, olis ehdottomasti kivaa! <3

   Poista

Kiitos ajatuksistasi ♥