sunnuntai 16. helmikuuta 2014

KUULUMISIA, OSA 1000

160211602101502116021116028 Elikkäs pikaiset kuulumiset tänne ennen kuin koetan taas alkaa opiskella: Perjantaina olin Lohjalla katsomassa Emmin wanhojentansseja. Tuli jälleen mieletön ikävä omia tansseja, vaikka niistä onkin kulunut jo kaksi (!) vuotta. Eilen vietettiin Hannan ja Joelin tupareita mukavassa porukassa. Tää päivä on kulunut alkuviikon päivien tunnelmissa eli koomaillessa. Kumpa ens viikosta tulis vähän energisempi...terveisin nimimerkki kadotin kirjoitustaitoni.

Larissa

8 kommenttia:

 1. oih, ihana mekko, ihana sie!
  plus, tykkään hulluna tästä ulkoasusta!

  VastaaPoista
 2. Huomenna alkaa yhteishaku, minne kaikkialle haet opiskelemaan? :-) sanoit aiemmin että ainakin kahteen kokeeseen pitää lukea kunnolla, niin minne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ainakaan nyt vielä ala pointtaamaan täällä blogin puolella että mihin aion hakea :-) Ei se sinänsä mikään salaisuus ole, mutta jos kirjottaisin siitä suoraan tänne niin tulis kamalat paineet ja paineita mulla on jo tarpeeksi :-D Mutta kiva kun kysyit :-) !

   Poista
  2. No kerrotko sen verran, että haetko samaan kun viime vuonna? :-)

   Poista
 3. Hei!

  Googlettelin tietyn hakukohteen pääsykoekokemuksia, ja silmään osui kommenttisi erääseen blogiin. Katsastinkin heti onko itselläsikin olemassa blogi ja täältähän se löytyi! Olen siis hakemassa myös samaan paikkaan (en mainitse hakukohdetta, koska en ollut varma aiotko mainita asiasta näin "julkisesti") ja välivuodella ollaan tälläkin puolen ruutua!

  Ihan vertaistuen vuoksi lähdinkin kyselemään, että miten lukemiset siellä sujuvat? :) Olisi mahtavaa vaihtaa ajatuksia asiasta, kun omasta lähipiiristäni kukaan ei ole hakenut/aio hakea tälle (tai oikeastaan edes millekään vastaavalle) alalle!

  Mukavaa viikkoa!
  Janina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, tosi kiva kun otit yhteyttä, mulla on nimittäin aika samanlainen tilanne kuin sulla! :-)
   Mun s-postiosoite löytyy tuolta otsikon alta "info" -välilehdeltä, eli jos haluut ottaa yhteyttä niin pistä vaan viestiä tulemaan, mustakin ois nimittäin tosi kiva päästä vaihtelemaan fiiliksiä!
   Mukavaa viikkoa sinnekin :--)

   Poista

Kiitos ajatuksistasi ♥