maanantai 10. helmikuuta 2014

VIIKONLOPPU

Perjantaina lähdettiin Lauran ja Jennin kanssa kohti Joensuuta ja Saanan tupaantuliaisia. Otin ihan tyhmiä kuvia joten tällä kertaa julkaistavaksi päätyi vaan nämä neljä (Saana ne meidän yhteiskuvat jää kyllä ikuisesti arkistojen kätköihin...). Autettiin Saanaa juhlien järkkäilyssä, ja kaikki olivat tyytyväisiä lopputulokseen. Siivoilun, kokkailun ja juhlistamisen lomassa käytiin tutustumassa Joensuun keskustaan, ja törmäsin myös sattumalta ihanaan Ilonaan
Kokonaisuudessaan oli mukava viikonloppu, Joensuussakaan en ole ennen käynyt ja hyvä fiilis jäi siitä kaupungista. Reissun suurin tragedia oli se, kun ei päästy sisään Kerubiin koska portsari ei (muka!) tunnistanut mun kaveria passikuvasta - jälkeenpäin ajateltuna taisin ylireagoida vain siksi, että hävisin väittelyn jossa tiesin olevani oikeassa, hah hah... Vietettiin iltaa sitten toisessa baarissa, jossa oli ihan perus baarimeininki. Vaatetuksen ja asenteen puolesta en tosin olis varmaan kuulunut sinne, vaikka olikin kiva päästä tanssimaan. Oon varmaan tullut liian vanhaksi tai tylsäksi, kun tykkään baareissa ollessani lähinnä paheksua joidenkin idioottia käytöstä tai vastata tahallisen sarkastisesti narikkajonossa heitettyihin kommentteihin. Vaikka toisaalta oon ylpeä siitä, etten enää tunne painetta pukeutua provosoivasti tai ottaa osaa siihen eläimelliseen "parin"muodostuskulttuuriin vain siksi, kun muutkin tekee niin.
10021100221002310024

Larissa

2 kommenttia:

  1. Joensuu rocks! Oli kiva törmätä vaikka oonkin edelleen katkera ettei nähty enää baarissa sit :l ens kerralla kun tuun sinne päin tai sinä tänne niin olis kiva jutella pitempääkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli, mutta joo mäkin oon :-( Toivottavasti tulevaisuudessa tulee semmonen tilaisuus että voidaan jutella pidempään!

      Poista

Kiitos ajatuksistasi ♥