keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

10 AJATUSTA

Heippa pitkästä aikaa! Tuli vihdoin ja viimein sellainen fiilis, että haluun kirjoittaa jotakin tänne. Viime viikkoina mulla on pyörinyt päässä ajatuksia asiasta toiseen, laidasta laitaan ja niin edelleen. Tässä "kiinnostavimmat" kymmenen:
05031 1 - Vaikka huominen on huomenna ja sitä rataa, niin muhun iskee vähän erilainen musiikki. Sallan ja Miron matka maailman ympäri julkaisi mahtavan uuden sinkun tulevalta levyltään, ja Nina Nesbittin kauanodotettu debyyttialbumi ilmestyi! Rakastun jokaiseen sen levyn biisiin aina enemmän joka kuuntelukerralla, mutta ainakin tämä ja tämä iski heti ensikuuntelussa. Kolmas lempparibiisi (ja -video) on tässä:
2 - Tasa-arvoinen avioliittolaki. Koetan pitää tän postauksen suht kepeänä, joten en pura koko sitä ajatus- ja tunneketjua joka aiheesta syntyy, mutta lyhyesti sanottuna: kannatan, koska mun näkemykseni mukaan se ei ole keltään pois, eikä pakota ketään muuttamaan omaa henkilökohtaista vakaumustaan. Ymmärrän kuitenkin (niitä fiksuja) vasta-argumentteja ja niitä syitä, miksi kaikki ei ole mun kanssa samoilla linjoilla.

3 - Keskiviikkoiltakin voi olla kiva! Kaks viikkoa sitten hengailtiin taas pitkästä aikaa Annan kanssa. Ja kotimatkalla löytyi hylätty pulkka.
05032 4 - Kansalaiset feat. Medborgare - Olen suomalainen. Tää on musta kiva - harmi vaan, että taas löytyy porukkaa, joka onnistuu mustamaalaamaan tämän(kin) kauniin ajatuksen propagandaksi ja pyhäinhäväistykseksi.

5 - Hiihtolomalla mäkin erehdyin luulemaan olevani lomalla. Siispä vietin ensin laatuaikaa parhaan kaverin, sitten sisarusten ja vasta parin päivän tauon jälkeen myös pääsykoekirjojeni kanssa.
05033 6 - Vaikka Antsku voitti Putouksen, niin Ymmi naurattaa mua enemmän (kyllä, tää oli tärkein tietoisku tänään). Tää oli paras.

7 - Sunnuntai lähti kerrankin ylipäätään käyntiin, kun käytiin aamulla äitin kanssa puolentoistatunnin kävelyllä.

8 - Katoin Oscarit, vaiken ole nähnyt kuin muutaman ehdolla olleista elokuvista (en edes Frozenia...). Ja hei, kannatti, koska tänä vuonna se oli sen verran kiinnostava, etten nukahtanut kesken.
05034 9 - Seuraan uutisia taas päivittäin, lähinnä Ukrainan tilanteen takia. Ja oon vihdoinkin opetellut tsekkaamaan ne jostain muualta kuin Iltalehden nettisivuilta...

10 - Loppukevennys:
Herääkö teillä mitään ajatuksia näistä? 

Larissa

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jep :-D Ps. toivottavasti menee kivasti siellä!

   Poista
 2. Larissa, ihanaa että mulla on sun kaltainen ystävä! ♥ Olet ihana!
  Kuuntelin vihdoin ton Olen suomalainen ja huih mitkä kylmät väreet!! Niin hyvä!! tosi oivaltava. fiksuja myös sen tehneet ja ton videon tehneet. jee!
  Anna xx

  VastaaPoista
 3. 1. toi Nina Nesbittin kappale on i-ha-na
  2. aivan samoilla fiiliksillä
  3. hyvä tietää, että se voi olla kiva!! ehkä mullakin ens viikolla?
  4. ihan huikeen hyvä
  5. mä en lomaillu silloin, ku oli hiihtoloma, mut sen sijaan tää viikko on menny ihan lomailuks. "vähän" huono ajankohta, maanantaina alkaa kirjotukset... mut kyl välillä pitää levätä?!
  6. tähän ei muuta ajatusta, kuin että oon ehkä ainoa suomalainen, joka vihaa putousta (tai no, mä ja äiti). en siis osaa kommentoida et kuka oli parempi, ku en sitä koskaan kato!
  7. toi on muuten superhyvä idea, mullaki sunnuntait aina jotenki hurahtaa ohi sängyssä. toisaalta seki tekee terää!
  8. havahduin vasta seuraavana aamuna siihe, että nehän oli ja meni. harmittaa!!
  9. mä pidän taukoa just nyt ku jotain kiinnostavaa tapahtuu :D:D en kestä (enkä siltikään jaksa)
  10. :DDDDDD miten jollain on aikaa tehä tälläsiä

  ps kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee ihanaa et kommentoit, ajattelin että kaikki hämmentyi tän postauksen informaatiotulvasta! :-D

   1. Niiin on! 2. :--) 3. Toivotaan että on näin! 4. Jep! 5. Jep, lepäily on aivoillekin hyväksi ja muutenkin jaksamisen kannalta! (jos en myöhemmin ehi toivottaa niin tsemppiä kirjotusrupeamaan, onneks se on sitten yhtä nopeesti ohi kuin alkoikin) 6. haha ei hätää, tiiän muitakin jotka ei kato putousta ;-D 7. :-) 8. ens vuonna uusiks!! 9. haha ymmärrän itse asiassa hyvin :-D 10. samaa mietin :D:D:D

   Poista
 4. eikä kuinka hyvä toi loppu kevennys :DD just ihana!

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksistasi ♥