lauantai 5. huhtikuuta 2014

HUHTIKUULUMISIA

Heissun ja hauskaa huhtikuuta! Mitä teille kaikille kuuluu?
Mun kevät etenee lähinnä kotona ollessa. Huomasin taas eilen että ohhoh, melkein kaks viikkoa siitä kun viimeksi näin ketään perheen ulkopuolelta, hehheh. Lähinnä siis lueskelen valintakokeisiin, kunhan oleskelen (siis oikeesti - mulla ei oo koskaan tylsää. Mulle ei ole mikään ongelma viettää esim viikkoa tekemättä mitään), käyn kävelyillä, leikin kisujen kanssa, teen välillä ruokaakin ja joskus katotaan Doctor Whota Sakarin ja Sofian kanssa. 
Tässä kumminkin muutama kuva nyt eiliseltä ja tältä päivältä, nimittäin tänä viikonloppuna oon tehnyt jopa jotain kertomisen arvoista! Eilen nähtiin pitkästä aikaa Emmin kanssa: mentiin Helsinkiin, käytiin katsomassa Noah (vähän ylipitkä, sain melkein traumoja ja tuli liian monta "älä tee noin oikeesti vitsin idiootti älä mee sinne mitä sä teet" -fiilistä ja leffateatterissa oli hirmu kylmä) ja shoppailtiin. Oli kivaa! Tänään nähtiin tyttöjen kanssa, Anna tuli nimittäin Australiasta tällä viikolla ja nyt ollaan kaikki ainakin taas jonkin aikaa samassa maassa (vaikei ollakaan vielä nähty koko porukan voimin).
Että tämmöstä joo :-) Kuten näkyy niin ei mitään syvällisiä pohdintoja nyt tähän väliin, mutta varmaan palataan niissä(kin) merkeissä taas tässä kevään aikana!
050430504605048050470504905041050410050411  
Larissa

4 kommenttia:

Kiitos ajatuksistasi ♥