keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

KAHLITSEVAT LAUSEET JÄÄ MIELEEN

Aika menee mielettömän nopeasti eteenpäin. Siis oikeesti, teen ehkä tuurilla kerran viikossa jotakin muuta kotona oleilun lisäksi, ja silti tuntuu, että viikot vaan menee ja kohta on jo valintakokeet, vaikka vastahan niihin oli vielä kuukausikaupalla aikaa. Ajoittain oon vaan turhautunut ja yksinäinen, enkä kiinnostu oikeestaan mistään. Tänään on kuitenkin ollut aurinkoinen fiilis ja jaksoin nähtävästi tulla tännekin päivittelemään ns. arkikuvia viimeisten viikkojen ajalta.
2803216041 Pääsykoemateriaalit ikuistettuna sen yhden kerran, kun ne oli järjestyksessä...
1604216044 Tehtiin äitin kanssa pari viikkoa sitten pitkä sunnuntaikävely Mustankallionmäelle ja käytiin samalla äitin papan haudalla.
05045
1604616047 Anna on perinteisesti pitänyt aina kivoja synttärijuhlia ja -kahvitteluja, ja kivaa oli viime viikollakin kun kokoonnuttiin Annalle kahvittelun merkeissä :-) 
16049 Kavereiden synttärikortteja tehdessä leikkasin muutamia juttuja talteen ihan itteänikin varten. Nämä kuvat on melkeen kuin suoraan mun tumblrista - ei, mun tumblr ei todellakaan ole mikään inspiroivien kuvien pläjäys vaan jeeoonfanityttöjeedoctorwhodavidtennanthahahauskakissagifijaosuvateksti
16045 Iskä oli ihana ja vei mun viulun korjaukseen, ja nyt voin taas soitella. Täytyis kaivaa kunnolla vanhoja nuotteja kellarista, jotta voin jälleen järkyttyä siitä, kuinka paljon mun soittotaidot on ruostuneet...
160410 Näillä kuvilla oli ihan pointtikin, koska a. jaksoin laittautua ja b. hiusten vaalennus(tms)projektin välivaihe.

Larissa

4 kommenttia:

 1. Just ihana ku kuuntelin noita biisejä samalla ku katoin kuvia, alko hymyilyttää ja tuli jotenki hirmu kiva fiilis :) Ihana Larissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, aivan ihana kommentti :') ♥ Kiitos!!

   Poista
 2. Ohoh sullapa noita pääsykoematskuja piisaa! :o Ihania kuvia, etenkin sun kisuphotot ilahduttaa aina<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mutta onneks noista paksuimmista kirjoista ei tartte lukea kuin muutama luku! :-D Ja hihi kiitos ♥

   Poista

Kiitos ajatuksistasi ♥