YOUTUBE

keskiviikko 8. lokakuuta 2014

20-VUOTIAS

061010610206103061040610506106061070610806109 08101 Kuten otsikosta saattaa päätellä, täytän tänään 20 vuotta!
Tuntuu, että monille tää 20 on jonkin asteen ikäkriisin paikka, mutta täytyy myöntää että mä oon tätä jo tässä ootellutkin ja tunnen kyllä itseni ihan 20-vuotiaaksi, ja se tuntuu kivemmalta iältä kuin 19. (Juu, nää on kovemman luokan pohdinnan aiheita nää numerot :-D Kriisin aiheena on ehkä ennemminkin se, kuinka näyttää ikäiseltään eikä edelleen siltä 16-vuotiaalta, heh...)


Keräsin tosiaan tommosia kuvia vuosien varrelta tähän, koska vaikei nää mun omat synttärit niin erikoisilta tunnukaan niin kai tää pyöreiden täyttäminen oikeuttaa pieneen itsensä fiilistelyyn omassa blogissaan. Pidin tän itseni hehkuttamisen jotenkin sentään aisoissa enkä pistänyt ihan niitä kaikkia viittäkymmentä kuvaa mitä alunperin piti (vitsi, vitsi), joten nyt jäi näkemättä kaikki erilaiset vuosien varrella esiintyneet otsatukkakokeilut sekä ihan tummatukkainen Larissa.
Alun perin mun piti itse asiassa kerätä kuvat jokaiselta syntymäpäivältä, mutta valitettavasti nyt vaan toi viimeinen kuva ajaa sen asian. Voin tässä kuitenkin muistella muutamia ikimuistoisia synttäreitäni:

3 - Sain ihan parhaan Peppi Pitkätossu -tietokonepelin synttärilahjaksi ja illan päätteeksi työnsin pihalta löytyneen pienen muovikuulan korvaan. Tiesin heti että se oli idioottimaisesti tehty ja en ensin uskaltanut kertoa vanhemmille. Hassua muuten, että periaatteessa noi fiilikset on samoja kuin mitä vielä nykyäänkin joskus, kun tiedän jo tehdessäni jotain hölmöä että nyt ei ole ihan hyvä idea ja siinä sitä sitten ollaan :-D No, toi kuula mun korvasta saatiin sitten onneksi lääkärillä pois. 
6 - Eskarissa synttärisankari sai aina valita, mitä leikkiä leikittiin "yhteisellä leikkituokiolla" (tai mikä ikinä olikaan). Valitsin kissa-leikin vaikka olisin halunnut aarresaari-leikin, eikä mitään tietoa miksi näin tein...
11 - Syötiin kiinalaisessa ravintolassa mun silloisten kaverien kanssa ja purskautin kokikset lautaselle kun nauratti niin paljon.
15 - Opiskeltiin Aliisalla matikkaa ja tehtiin vohveleita.
17 - Aamulla oli teatteriharkat ja iltapäivällä tytöt järjesti mulle yllätysjuhlat Hannalla (klik). Ehkäpä parhaat synttärit tähän asti.
19 - Ekat synttärit kun en ollut kotona, koska olin Lontoossa (klik). Aikuistumisen hetki :-D

Larissa

8 kommenttia:

 1. Onnea ♥
  20 kuulostaa jo niin aikuiselta, ja vanhalta! 19 on vielä sellanen teini...
  Vastahan sitä täytti kymmenen....
  Parin kuukauden päästä siis itsekin pääsen kakskymppisiä viettämään,
  ja mietin vaan yhä että miltähän aikuisuuden pitäisi tuntua....:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ♥ hih, älä muuta sano! Varo vaan, aika menee nopeasti, ota ilo irti viimeisistä teinikuukausista! :-D

   Poista
 2. Voi että kun oot maailman söpöin <3 oot ihanin. Onnea vielä hurjasti!

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksistasi ♥