YOUTUBE

tiistai 13. tammikuuta 2015

TARINOITA KÄNNYKÄN KÄTKÖISTÄ

Kännykkä kulkee mukana mihin ikinä menenkin, joten sinne tulee taltioitua kuvia väistämättä laajemmin ja useammin kuin kameraan. Tässä postauksessa ajattelin jakaa teidän kanssa muutamat hetket viime kuukausilta. kollaasi4 1. (Alotetaan nyt tottakai ruokakuvilla!) Söin kerran Cafe Gopalissa ihan taivaallisen vegaanisen suklaa-lakritsi-brownien. En voi uskoa, että vielä vuosi sitten luulin, että vegaaniset leivonnaiset on ns. tavallisiin verrattuna vähän sama kuin syntikka verrattuna flyygeliin - vain halpa kopio - koska oon nyt viime kuukausien aikana maistellut niin hyviä vegaanisia leivonnaisia, etten koe enää tarvetta palata kananmunan tai maitotuotteiden käyttöön leivonnassa. Ja hei kaikki tamperelaiset tai Tampereella vierailevat, käykää ihmeessä Gopalissa syömässä, sieltä saa ihan mielettömän hyvää kasvisruokaa! Ite olin onnesta ymmyrkäisenä kun kaverini Visa esitteli mulle tuon paikan - Lahdessa en nimittäin noin hyvää kasvisruokaa oo koskaan syönyt.
2. Vegaanista pikaruokaa eli tuttavallisemmin tofua ja ranskalaisia. 
3. Innostuttiin joulun alla "vähän" leipomaan. Pakastin oli aika täynnä ton jälkeen.
kollaasi2 1.-3. Pidettiin lukiokavereiden kanssa pikkujoulut Heinillä. Sain Annalta lahjaksi itsetehtyä maapähkinävoita, nam! Ja päätin sisällyttää tähän kollaasin kuvan, jonka alunperin lähetin Emmille whatsappissa. Siksi tyhmä poseeraus. Heh.
kollaasi5 1. Tääkin on vähän tämmönen random kuva, mutta kytättiin joskus ikkunasta rusakkoa, joka hengaili melkeen pari tuntia hievahtamatta tossa samalla paikalla meidän pihalla. Totta kai siitä piti kuva ottaa.
2. Tein Emmille joululahjaksi Ifolorin kuvakirjan, johon kokosin meidän parhaita muistoja ja ikimuistoisimpia kuvia. Nimesin sen nokkelasti muistokirjaksi ja älysin vasta äsken, että "muistokirja" viittaa usein kirjaan, johon kerätään muistoja kuolleesta läheisestä. Hmm. Meistä kumpikaan ei ole kuitenkaan onneksi kuollut.
3. Oltiin Emmin kanssa Helsingissä ennen uutta vuotta ja haluttiin mennä leffaan. Pitkän taistelun jälkeen päästiin katsomaan Boyhood, josta tykkäsin tosi paljon! Ja pitkällä taistelulla en tarkota sitä, että meidän välillä olis ollut erimielisyyksiä, vaan loppuunmyytyjä elokuvanäytöksiä (ja ylipäätään huonohkoa tarjontaa), juoksentelua loskaisessa Helsingin keskustassa sinne tänne ja yhtä paniikkimetromatkaa - jotenkin ihmeen kaupalla saatiin kuitenkin peruutuspaikat Boyhoodiin (ja kohdattiin kaikessa vilinässä vielä Tarja Halonenkin)!
kollaasi3 1. Oltiin noin kuukausi sitten perheen kesken kuuntelemassa Rajattoman joulukonserttia Sibeliustalossa. Olipa muuten tosi hyvä!
2. Koitettiin Sofian, Eemin ja Sakarin kanssa tehdä piparkakkutalo rikkinäisistä osista... Lopputuloksena oli tämä, vaikka kaikkemme yritettiin.
3. Kuva jouluaatolta!
kollaasi1 1. Sakari ja minä menossa katsomaan viimeistä Hobitti-elokuvaa.
2. Pyykkitelinettömänkin täytyy joskus pestä lakanoita. Sen jälkeen saattaa keittiö näyttää tältä.
3. Viime sunnuntaina olin reippaista reippain jo ennen puolta päivää, koska mentiin kavereitten kanssa lounaalle.

Larissa

6 kommenttia:

  1. Hahah reps tolle 'muistokirjalle' :''D Oli kyllä muutenkin oikein hyvänmielenpostaus, tuli hyvä fiilis tätä lukiessa! :3♥

    VastaaPoista
  2. En oo vahingossa ikuisuuksiin muistanut lukea sun blogia, mutta tänään keksin tulla lueskelemaan. Ja luin putkeen varmaan sata postausta. Ja ajattelin lähettää terkkuja! Eli tammikuuterveisiä Jyväskylästä. T: Suvi

    VastaaPoista
  3. hauskoi kuvii! :) puhelimella tulee kyl usein otettatuu kivoimmat kuvat, ku se on aina mukana!

    VastaaPoista

Kiitos ajatuksistasi ♥