keskiviikko 28. tammikuuta 2015

VEGAANISET PIKKUPANNARIT

28011

Viikonloppuna innostuin tekemään lettuja Vegaanin keittokirjan ohjeen pohjalta. Niistä tulikin loppujen lopuksi ennemminkin pieniä pannukakkuja, samanlaisia kuin mitä oon nähnyt monella instagramissa - ja tosi hyviä! Nää sopiikin hyvin esimerkiksi hitaan viikonloppuaamun aamiaiseksi.

VEGAANISET PIKKUPANNARIT

7,5 dl soija- tai kauramaitoa
5 dl jauhoja
1 tl suolaa
1 tl (ruskeaa) sokeria
1 tl vanilijasokeria
1 rkl rypsiöljyä
vegaanista margariinia paistamiseen

Sekoita ainekset hyvin vispilällä ja anna taikinan turvota hetki. Paista lettujen tapaan lettupannulla ja tarjoile esimerkiksi hedelmien, marjojen ja vegaanisen suklaakastikkeen kanssa.

Larissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ajatuksistasi ♥