YOUTUBE

keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

HETKIÄ

Heippa pitkästä aikaa! Jonkin sortin blogitaukohan tässä taisi tulla, osin itsestäni riippumattomista syistä. Oon sairastellut, muun muassa kaksi ärhäkkää vatsatautia, joten voimia on ollut tavallistakin vähemmän. Nyt alan kuitenkin pikkuhiljaa olla toivottavasti jo voiton puolella, ja tänään avasin tietokoneen ensimmäistä kertaa melkein viikkoon. Tekemättömät (ja aika lailla ihan kaikki muutkin maailman) asiat tuntuu lamaannuttavilta, mutta siitä en tullut tänne kirjoittamaan. Viime viikkoihin on sisältynyt nimittäin paljon kivojakin hetkiä ja asioita. Ajattelin kertoa niistä sekalaisin kuvin ja kirjoittaen (kuvat ja tekstit ei siis välttämättä liity toisiinsa suoranaisesti, yllätys yllätys :-D).

04034  
Satellite Stories - mun uusin musiikkilöytö! Hyvää suomalaista (!) musiikkia, uusinta levyä on tullut kuunneltua useammankin junamatkan ajan. Löydän muuten yleensäkin jostain syystä kaikki uudet bändit juuri uuden levyn ilmestymisen kynnyksellä, ja hyvä niin! Paras juttu, että nää tulee vielä Ruissiin ens kesänä! 

04033  
Sairastelusta huolimatta en oo onneksi joutunut olemaan poissa kuin muutamasta kuoroharkasta, joten oon viettänyt vapaa-aikaani kuorolaulun (se on oikeasti kivaa!) ja uusien ja vanhojen kavereiden seurassa, mikä on mukavaa "vaihtelua". Uusiin ihmisiin tutustuminen kun ei ole näin välivuotta kärsivälle niinkään itsestäänselvyys.

04032  
Viime lauantaina nähtiin Emmin kanssa pitkästä aikaa, ja päästiin näkemään vihdoin The Imitation Game. Odotukset oli tietty suht korkealla tuon leffan suhteen, mutta en olisi olettanut sen olevan noin hyvä. Ehdottomasti yksi vaikuttavimmista elokuvista mitä oon nähnyt - eli nyt kipinkapin kaikki katsomaan se! Bonuksena, hyvien näyttelijöiden lisäksi, tuossa elokuvassa on mieletön musiikki. (Alexandre Desplatin, tietenkin.)

04035  
Sofia oli täällä Tampereella viime viikolla hiihtolomailemassa. Tehtiin kaikkea kivaa, mitä nyt yleensäkin tehdään (eli lähinnä syötiin ja rentoiltiin :-D), ja torstai"aamuna" syötiin ihana brunssi.

04036  

Larissa

4 kommenttia:

Kiitos ajatuksistasi ♥