YOUTUBE

maanantai 8. kesäkuuta 2015

KESÄLOMA

Heippa! Mulla alkoi kesäloma oikeestaan jo viime torstaina, mutta oon ollut niin poikki, etten oo jaksanut edes avata tietokonetta. Koko talven ja kevään kestäneen opiskelun lisäksi väsymystä lisäsi pitkittynyt flunssa. Oonkin viime päivinä lähinnä syönyt suklaata, katsonut telkkaria ja YouTube-videoita. Viikonloppuna siirsin myös suurimman osan vaatekaappini sisällöstä kanssani Lahteen, kun tulin tänne viettelemään kesälomaa. Kotikotona on aina paljon tekemistä, sisarusten kanssa hengailusta rempassa tai pihatöissä auttamiseen (näitä jälkimmäisiä en tosin oo vielä tehnyt...) ja saan ajatuksia pois kamalasta tulosten odottelusta. (Lisäksi leikkautin kesätukan, josta löytyy kuvaa instagramin puolelta.) Mulla on onneksi täksi kesäksi tiedossa paljon kivaa tekemistä, kuten muutamat ulkomaanreissut ja festarit.


Nää kuvat on otettu Emmin ylppäripäivänä. Latasin nää bloggerin kautta, koska Flickr on pettänyt mun luottamuksen. Viime viikolla multa katosi täältä blogista noin 1/3 kaikista kuvista ainakin kolmen vuoden ajalta. Kyse oli kai jostain laajemmasta ongelmasta joka sitten ilmeisesti korjattiin, mutta tuli ikävästi mieleen se kerta muutama vuosi sitten kun jouduin lisäämään yli puolen vuoden postausten kuvat uudestaan, koska niiden html-koodit oli muuttuneet itsekseen. En kuitenkaan haluais ruveta lisäilemään aina kuvia vaan bloggerin kautta, koska se huonontaa laatua niin paljon...

Eiköhän näille blogipulmillekin löydy kuitenkin ajan myötä jokin ratkaisu. Mulla on aika paljon postausideoitakin korvan takana, mutta täytyy odotella inspiraatiota niin saan vähän draivia niiden kirjoittamiseen. :-)


Toivottavasti teidänkin kesä on alkanut rennoissa merkeissä!

Kuvat: @emmihihnala


 

Larissa

2 kommenttia:

Kiitos ajatuksistasi ♥