YOUTUBE

keskiviikko 16. joulukuuta 2015

MUISTOJA SYYSLOMALTA

Heippa! Mä oon siirtynyt nyt joululoman viettoon. Kuoron joulukonsertit meni hyvin, viimeinen verkkotehtävä yliopistoa varten on hoidettu ja ensi periodin kurssit valittu. Lauantaina matkasin Sveitsiin poikaystävän luokse. Tähän asti on ollut mukavaa ja rentoa, vaikka päivät hengailen lähinnä yksin kämpillä poikaystävän ollessa koulussa. Eilen kävin jouluostoksilla Bernin joulumarkkinoilla, ja illalla mentiin ravintolaan syömään poikaystävän perheen kanssa. Sain myös tietää, että pääsin kuin pääsinkin läpi yhteiskunnan mittaamisen kurssin tentistä! Kaiken kaikkiaan on siis hyvä fiilis. Jos jollain on muuten kiinnostusta seurata mun kuulumisia ja menemisiä reaaliajassa, niin päivitän nykyään Snapchatia aina kun teen jotain mielenkiintoista (tai vähemmän mielenkiintoista). Mut löytää sieltä nimellä lalarissabb :-)
Tämän postauksen varsinaisena aiheena on parin kuukauden takainen syyslomaviikko, jonka vietin täällä Sveitsissä. Poikaystävä oli ostanut mulle synttärilahjaksi junalipun, jolla voitiin parin päivän ajan matkustaa niin paljon kuin haluttiin millä tahansa kulkuvälineellä. Heti ensimmäisenä päivänä herättiin siis kuuden maissa ja lähdettiin aamujunalla liikkeelle. Matkustettiin muutama tunti Glacier Express -junan kyydissä upeiden vuoristomaisemien keskellä.
Mun rikkinäisellä kameralla otetut kuvat, joiden laatu huononi vielä entisestään Bloggeriin lataamisen jälkeen, ei tietenkään ole mitään verrattuna siihen, miltä nää maisemat todellisuudessa näytti.

Iltapäivällä hypättiin pois junan kyydistä ja mentiin vuorille patikoimaan. Tai oikeastaan mentiin kahdella hissillä ylös ja käveltiin sitten vuorenrinnettä alas, haha. Joka tapauksessa toi oli tosi hieno kokemus. Vuoren huipulla oltiin pilvien yläpuolella, ilma oli raikasta ja kaikkialla oli ihan hiljaista.
Sain lehmäkavereita :-D
Tuon päivän iltana käytiin vielä Luzernissa ja myöhemmin samalla viikolla Neuchâtelissa. Sveitsi maana on tullut tänä syksynä mulle aika tutuksi ottaen huomioon sen, etten vielä puoli vuotta sitten tiennyt Sveitsistä juurikaan mitään. Ihmiset on täällä ystävällisiä, mutta eivät mun kokemuksen mukaan loppujen lopuksi eroa suomalaisista kovinkaan paljoa. Täällä on siis kaikin puolin helppo olla.

Larissa

9 kommenttia:

 1. IHANAT! <3 niin hyvä pari ootte

  VastaaPoista
 2. Pakko sanoo et sun poikaystävällä on ihanat silmät! Siis noi ripset ♥___♥
  heh :'D ja ootte tosi suloisia yhdessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lotta! Niinpä, oon ihan kateellinen että miten kellään voi olla noin pitkät ja tummat ripset! :-D

   Poista
 3. Miksei suomalainen mies kelvannut? Ootko nyt jotenkin "hieno" kun on ulkkis poikaystävä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tsiisus mikä kommentti!
   Jos se olis vaikka niin ettei rakkaus katso ikää, sukupuolta, kansalaisuutta jne. Joskus sille ei vaan voi mitään, eihän sitä ihminen päätä kehen rakastuu. Toki kulttuurillisia eroja on, mutta muuten sillä ei ole yhtikäs mitään väliä, onko poikaystävä suomalainen, sveitsiläinen, amerikkalainen, japanilainen vaiko nigerialainen. Tuskin se on Larissastakaan yhtään sen "hienompaa", vai onko susta upeampaa jos poikkis on Helsingistä eikä Rovaniemeltä kotoisin?

   Anyways, olette ihanan onnellisen näköisiä yhdessä Larissa :-) Mäkin haluan vielä ehdottomasti joskus päästä ihastelemaan noita Sveitsin maisemia!

   Poista
  2. :-) Kiitos hurjasti Ilona! Suosittelen ehdottomasti, Sveitsin luonto ja maisemat on todellakin näkemisen arvoisia!

   Poista
 4. Ootte niin sulonen pari, ja näytätte ihanan onnellisilta!:) <3

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksistasi ♥