YOUTUBE

keskiviikko 9. joulukuuta 2015

VAROVAINEN HEI

Vihdoin mulla on aikaa ja oikeanlainen mielentila tänne kirjoittamiseen.
Eihän siinä kestänytkään kuin yli kuukausi...
Eli heippa vaan sinne ruudun toiselle puolelle, jos siellä nyt ketään enää on. Voisin tähän väliin kirjoittaa selittelyjä ja anteeksipyytelyitä blogihiljaisuudesta, mutta skipataan ne ja mennään mukavampiin asioihin. On nimittäin aika mukavaa kirjoitella tänne taas.
Muita mukavia asioita on esimerkiksi joulukuu, joululoma ja joulu ylipäätään. Viimeiset kolme viikkoa on olleet mulle aika raskasta aikaa, mutta uskon, että joululoman alkaessa pääsen vihdoin nauttimaan kunnolla joulunajasta, kiinni normaalimpaan unirytmiin ja rentoutumaan. Ei tässä kauaa enää onneksi tarvikaan kärvistellä. Huomenna ja perjantaina on kuoron joulukonsertit, ja lauantaina matkustan poikaystävän luokse kymmeneksi päiväksi. Kaikki on siis oikeastaan aika hyvin.
Ihan aikatauluttamiseenkin liittyvistä syistä tämä blogi ei enää ole mulle samalla lailla kuulumisienpäivittelypaikka kuin muutamia vuosia sitten. Musta on kuitenkin kivaa päivitellä tänne aina silloin, kun on sellainen fiilis, joten luultavasti palailen tänne höpöttelemään vielä ennen joulua. Mun on kohta pari kuukautta pitänyt päivittää tänne esimerkiksi kuvia syysloman Sveitsin-reissulta, joten sellaisia juttuja on varmaan tiedossa seuraavaksi.


Larissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ajatuksistasi ♥