YOUTUBE

maanantai 29. elokuuta 2016

LOPPUKESÄ VAI ALKUSYKSY?

Nämä kuvat on otettu viikko sitten, kun tuntui vielä kesältä. Eilen ilmassa tuoksui jo syksy, ja tänään sataa. Arkielämä lähestyy vääjäämättä, vaikka tekisi vielä mieli nauttia muutamista viimeisistä lomapäivistä ja siirtää kaikki velvollisuudet vasta ensi viikkoon. Ajattelin kuitenkin hoitaa viime keväältä roikkumaan jääneen tentin pois alta - ja ensi viikolla alkaakin ihan oikea arki luentoineen. Tämä alkava toinen opiskeluvuosi tulee kuulemma olemaan se kaikista rankin. 
Minulla oli pitkä ja monipuolinen kesäloma. Lomailulöhöilyn lisäksi sain tilaisuuden tehdä töitä ja matkustella. Vietin aikaa sekä oman perheeni että poikaystäväni ja tämän perheen kanssa. Kavereita en juurikaan ehtinyt nähdä, joten ainakin sitä odotan nyt tältä alkavalta syksyltä.
Muutoin en ehkä pysty sanomaan, että erityisemmin odottaisin innolla suunnatonta opiskelustressiä, aikaisia aamuherätyksiä, aikatauluttamista tai sitä, kun en näe Jonathania yli kolmeen viikkoon. Mutta luultavasti se on vain tämä siirtymävaihe, mikä pitää selättää, ja sitten kaikki alkaa taas sujua. 

Larissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ajatuksistasi ♥