YOUTUBE

sunnuntai 18. syyskuuta 2016

KOLME VUOTTA KOLMESTA KUUKAUDESTA

Neljäs syyskuuta tuli kuluneeksi tasan kolme vuotta siitä, kun saavuin ikään kuin vahingossa Lontoon alkusyksyn lämpöön mukanani suuri matkalaukku. 

Kolme vuotta siitä, kun olin ensimmäistä kertaa elämässäni aika yksin. Kolme vuotta siitä, kun olin yksi Costan lahjattomimmista baristoista. Kolme vuotta siitä, kun en bilettänyt yli kahteen kuukauteen (mikä oli ihme siihen aikaan). Kolme vuotta niistä lukemattomista kerroista, kun vietin aikaa itsekseni kiehtovan suurkaupungin hälinässä, ja opin nauttimaan noista pienistä hetkistä.

Sanoin vähän aikaa sitten jollekulle vitsillä, että lähdin Lontooseen kasvamaan aikuiseksi. En tiedä, miten aikuiseksi kasvaminen määritellään, mutta joskus ihminen kasvaa ja muuttuu paljon lyhyen ajan sisällä. Minulle oli tärkeää oppia olemaan itseni kanssa. Oppia siitä, millainen ihminen haluan oikeasti olla.

Rakastan tuttua ja turvallista, ja välistä on tuntunut hurjalta, että silloin noin vain otin ja lähdin. Viime aikoina olen muistanut uudestaan, että ainakin hetken aikaa uudessa ympäristössä eläminen saattaa jollain kummallisella tavalla olla sellainen juttu, jota tulen aina välillä kaipaamaan.

Larissa

4 kommenttia:

 1. Oot kyllä rohkea kun lähdit ja varmasti tuo kokemus opetti sulle paljon! :) Mun unelma on joskus asua juuri Englannissa ja tälläist postaukset vaan motivoi enemmän <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä se opetti kyllä tosi paljon! Toivottavasti sullekin tarjoutuu mahdollisuus tällaiselle seikkailulle :') <3

   Poista
 2. Herregud ono siitä jo kolme vuotta?! Oon kelaillu et pitäisin toisen välivuoden intin jälkee ja et just lähtisin kans jonnekin samalla tyylillä. En usko löytäväni Lontoosta tai New Yorkista tulevaisuuttani, mutta nimenomaan haluan kasvaa ihmisenä, oppia uutta, kokea ja nähdä. Super kiva ja inspiroiva postaus!
  Love, Aaro

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Aaro! Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta, uskon että toi olis sullekin ihan mahtava kokemus :-)

   Poista

Kiitos ajatuksistasi ♥