YOUTUBE

tiistai 25. lokakuuta 2016

KIVAN PÄIVÄN VIDEO


Psst, laaduksi kannattaa vaihtaa HD!

MyDay-video, fiilisvideo, hassunpäivänvideo, sveitsielämävideo. Oli mikä oli, mutta tässä se on: kurkistus viime viikon torstaihin. Päivä oli mukava. Se alkoi videoluennolla ja päättyi kissasuklaan syöntiin. (Siis rasian kannessa oli kissa, suklaata ei oltu tehty kissasta.)

En ole kovinkaan harjaantunut videoidentekijä enkä suunnittele uraa YouTuben puolella, ja siksi jännitti julkaista tämä. Videoita tekevä pikkuveljeni kuitenkin rohkaisi ja päätin ottaa rennosti. Tätä videota oli ainakin loppujenlopuksi aika hauska kuvata ja editoida! Klikkaa siis laaduksi HD ja katso videolta, kuinka esittelen soijamaitoa ja lasken oudolla peltiautolla mäenrinnettä alas.

Larissa

6 kommenttia:

 1. Vitsi tää oli ihana video! :) Hymyillen katsoin tätä <3 Niin aito video, oli tosi kiva kurkistaa sun päivääsi. Vähän olisi itsekki kiva päästä laskemaan tuollaisella peltiautolla:D Tuolla Bernissä on kyllä tosi kaunista ja upeita maisemia <3 Tälläisiä videoita ehdottomasti lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Niina, kiitos ihanasta kommentista!♥ Sun sanat piristi mun päivää, oon iloinen että tykkäsit!

   Poista
 2. aivan ihana video, sulla on niin kaunis ääni! katoin myös pari sun pikkuveljen videoo ja pakko sanoo et vaikuttaa ihan huipulta tyypiltä, haha :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti!♥ Haha joo, Sakarilla on mahdottomasti heittäytymiskykyä!

   Poista
 3. Ihana video! :) Sellanen video ois tosi kiva, missä puhuisitte esperantoa Jonthanin tai miksei jonkun muunkin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista ja ideasta!♥ Sellainen video olisikin varmaan hauska toteuttaa :-) Tässä videolla taisikin vilistä suomen lisäksi esperantoa, englantia ja sveitsinsakaa - meidän kommunikointi on vähän sekavaa ja monikielistä! :-D

   Poista

Kiitos ajatuksistasi ♥