YOUTUBE

keskiviikko 12. lokakuuta 2016

ULKOMAALAISUUDESTA

Kuva: Petri Huhtinen

Tänä syksynä kirjoitin Utain-lehteemme kaksi ilmiöjuttua, yhden henkilöjutun ja viimeisimpänä blogitekstin. Viimeisin tekstini oli minulle henkilökohtaisin ja jollain tapaa tärkein. 
Kirjoitin ulkomaalaisuudesta ja siihen liittyvistä oikeuksista. Olin suunnitellut kirjoittavani aiheesta tänne omaan blogiini jo vuosien ajan. Nyt kirjoitusaihe oli kypsynyt, ja se tuli uudestaan mieleen. Minusta tämä aihe on myös juuri nyt ajankohtainen - ja toisaalta ajaton.

Tekstin voi käydä lukemassa TÄÄLTÄ! Ja lukekaa myös muiden juttuja, meillä opiskelee tosi lahjakkaita kirjoittajia ja kuvaajia!
 

Larissa

2 kommenttia:

  1. Tuo teksti oli todella hyvä! Varmasti jokainen tuntee ja kokee asiat eri tavalla kun asuu ulkomailla, itse pitäisin varmaan itseäni ulkomaalaisena kuitenkin :o Oot taitava kirjoittamaan ja kiva kun jaat tekstejäsi myös täällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Niina! Itselläni varmaan vaikutti noissa fiiliksissä myös se, että työkaverit ja kämppikset (eli ne, joiden kanssa vietin eniten aikaa), olivat kaikki myös ulkomailta tulleita :-)

      Poista

Kiitos ajatuksistasi ♥