YOUTUBE

perjantai 30. joulukuuta 2016

VUODEN PARAS PÄIVÄ


Jouluaatto (eli toisin sanoen vuoden paras päivä) meni meidän perheen tutun kaavan mukaan. Tänä vuonna myös Jonathan oli meillä viettämässä joulua. Aattoaamu alkoi aikaisella herätyksellä Joulupukin kuuma linja -maratonia varten, ja ilta päättyi Cluedo DVD -pelin pelaamisen jälkeen lahjojen jakoon. Tänä jouluna myös Joulupukki kävi piipahtamassa meillä, ensimmäistä kertaa moneen vuoteen! 


Meillä oli tosi mukava ja rauhallinen joulu, ja oli ihanaa viettää se yhdessä perheeni ja Jonathanin kanssa. Joulupäiväiltana minä ja Jonathan käytiin Torven jouludiscossa tapaamassa kavereita. Tapaninpäiväoltiin myös viettämässä iltaa Lahden Amarillossa.


Välipäivät ovat kuluneet lähinnä lepäillessä, enkä muista, milloin olisin viimeksi ollut näin montaa päivää putkeen näin väsynyt. Joulunjälkeistä "tyhjyyden tunnetta" onneksi helpotti hiukan iden jouluaaton kuvien ääreen palaaminen. Eilen matkattiin Lahdesta takaisin Tampereelle, ja huomenna otetaan uusi vuosi vastaan rauhallisissa tunnelmissa ihan kahdestaan. Hyvää uutta vuotta myös kaikille teille!

Larissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ajatuksistasi ♥