YOUTUBE

torstai 26. tammikuuta 2017

MONTA SYYTÄ HYMYYN

Kuten olen aiemminkin maininnut, on alkuvuosi minulle aina hankalin aika vuodesta. Tämä tammikuu ei ole ollut poikkeus: stressin ja uupumuksen tunteet ovat läsnä joka päivä. Onneksi näihin vuoden ensimmäisiin viikkoihin on myös mahtunut monia ilon hetkiä. Kokosin tähän postaukseen muutamia ilahduttaneita asioita.


- Ihan vuoden alussa näin rakkaan ja parhaan kaverini Emmin taas pitkästä, pitkästä aikaa.

- Vaikka kesään on vielä aikaa, on nyt jo sinne tiedossa niin monta mukavaa juttua ja suunnitelmaa, etten meinaa malttaa odottaa.


- Uusi huivini, joka esiintyi jo näissä kuvissa, on paras ostos pitään aikaan. Tilasin huivin (joka muuten toimi myös hyvin vilttinä lentomatkalla) Madekindilta, eli huivin valmistajille on maksettu varmasti hyvä palkka. Madekind myös lahjoittaa 10% ostoksen hinnasta hyväntekeväisyysjärjestön toimintaan.
 
- Olen pelännyt ja stressannut montaa asiaa viime viikkojen aikana, mutta taas on tullut todistetuksi, ettei mikään ole loppujen lopuksi niin kamalaa, kuin mitä etukäteen pelkää.

 
- Vietin pitkän, rauhallisen ja onnellisen viikonlopun Jonathanin luona Bernissä.

- Tuli hyvä mieli, kun uusi tuttavuus tokaisi, että minulla on ihana nimi.

 
- Voitin puoliksi vahingossa joulukuussa eräästä blogiarvonnasta vegaanisia suklaita. Nämä suklaat ovat piristäneet montaa pimeää tammikuun iltaa.

- Edellistä postaustani on luettu jo nyt kolmanneksi eniten koko blogini historiassa. Tuntuu hyvältä, kun tärkeä aihe on tavoittanut niin monet. Myös "kaukosuhde-postaus" sai hyvän vastaanoton, vaikka minua etukäteen jännittikin julkaista se.


Larissa 

2 kommenttia:

  1. Tuo huivi on niin upea<3 Kiva kun tietää varmasti, että myös huivin tekijä on saanut hyvän palkan:)

    VastaaPoista

Kiitos ajatuksistasi ♥