YOUTUBE

sunnuntai 1. tammikuuta 2017

VANHASTA JA UUDESTA VUODESTA

Juhlistimme eilen vuodenvaihdetta kahdestaan kotona täällä Tampereella. Mukavat vaatteet, meikitön naama, itsetehty kasvisruoka ja yhteinen aika olivat juuri sellaisia asioita, joiden kanssa oli mukava päättää vuosi 2016. 


Vuosi 2016 oli tapahtumarikas, ajoittain raskas ja takuuvarman yllätyksellinen. Alkuvuosi oli väsyttävää aikaa, mutta täynnä kivojakin päiviä. Sairastelin paljon ja mietin elämääni. Kesän lähestyessä arki täyttyi uusista asioista: olin töissä ja Sveitsi alkoi tuntua yhä enemmän kodilta. Kesäkuun alussa Sofia pääsi ylioppilaaksi. Kesällä oltiin Berliinissä, taas Sveitsissä töissä, mökillä ja interraililla. Syksyn tullen tuskastuin vähän, mietin opintojani ja vietin 22-vuotissynttäreitäni Amsterdamissa Jonathanin kanssa (sen reissun kuvat ovat vielä(kin) luonnospostauksissa). Loppuvuosi toi tullessaan monta kivaa päivää Bernissä, mutta kaiken kiireen keskeltä oli mukava tulla joulunviettoon kotikotiin.


Kokonaisen vuoden tapahtumia on mielestäni mahdoton summata täydellisesti yhteen postaukseen, blogiin ylipäätään tai edes omaan mieleeni. Vuonna 2016 kasvoin taas hiukan enemmän omaksi itsekseni. Mustat farkut vaihtuivat yhä useammin hippihousuihin. Sveitsistä tuli koti - tai yksi kodeistani. Hautasin (toivottavasti iäksi) sotakirveen minun ja kehoni väliltä. Uskalsin ilahdutta, kertoa mielipiteeni ja olla enemmän oma itseni. Takapakeilta, virheiltä, itkuilta ja turhalta kiukulta ei vältytty, mutta ne ovat osa elämää.
 


Vuodelta 2017 toivon

oikeaa minua
kilttejä tekoja 
aikaa rakkaiden kanssa
rauhaa
varmuutta

Larissa

2 kommenttia:

  1. Vitsi miten ihana postaus! <3 Ihanaa lukea, että sun vuosi vaihtui mukavissa merkeissä ja vuosi 2016 oli sulle hyvä vuosi :)

    VastaaPoista

Kiitos ajatuksistasi ♥