YOUTUBE

tiistai 7. helmikuuta 2017

KERRAN AMSTERDAMISSA


Näinä viikkoina vietän yliopistolla kymmentuntisia päiviä ja teen verkkotehtäviä viikonloput putkeen. Soittelen joka päivä monta puhelua (journalistiikkaa opiskellessa ainakin pääsee eroon akuuteimmasta puhelupelosta) ja seitsemän tunnin yöunet ovat luksusta.
 

Koska tää kreisimeininki jatkuu hellittämättä vielä ainakin kuukauden, on nyt sopiva aika palata vanhoihin kuviin, neljän kuukauden taakse lokakuulle. Lokakuun kahdeksantena päivänä täytin kaksikymmentäkaksi vuotta. Synttäripäivä osui vapaan viikonlopun lauantaille, joten juhlistimme Jonathanin kanssa mun vanhentumista Amsterdamissa, kun löydettiin ajoissa halvat lennotkin. Nyt talvipakkasten ja kirjoituskiireiden keskellä tuntuu oikeastaan aika utopistiselta ajatella tuota rentoa, syksyisen lämmintä ja huoletonta viikonloppua. Toisaalta muistan, että kyllä tuolloinkin väsytti. 

Näiden sekalaisten Amsterdam-kuvien myötä toivotan kaikille muillekin tsemppiä helmikuun haasteisiin!

Larissa

4 kommenttia:

 1. Jeii mä oon menossa pian Amsterdamiin! Tsemppiä pitkiin päiviisi, kuulostaa rankalta :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja oii nauti Amsterdamin reissustasi, se on yks mun lempikaupungeista! :--)

   Poista
 2. Ihania kuvia ja upean näköisia maisemia! Ja hyvä tietää että journalistiikkaa opiskellessa pääsee eroon soittopelosta, sitä kun tuppaa olemaan ja journalistiikkaa tekisi kovasti mieli opiskelemaan :)
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiva kuulla että journalistiikka kiinnostaa! :-) Itse oon kyllä opintojen aikana huomannut että tuntemattomille puhelun soittaminen ei enää jänskää samalla tavoin kuin ennen, kun sitä tulee tehtyä niin paljon!

   Poista

Kiitos ajatuksistasi ♥