YOUTUBE

maanantai 10. huhtikuuta 2017

HYMN FOR THE WEEKEND

Viikko sitten käytin koko viikonlopun esseiden ja oppimispäiväkirjojen kirjoittamiseen. Se kannatti, sillä vietin nyt ensimmäistä vapaata viikonloppua pitkiin aikoihin. Sellaiset päivät, joiden kohdalla ei kalenterissa lue yhtäkään opiskeluihin liittyvää velvollisuutta, tulevat tässä vaiheessa kevättä todellakin tarpeeseen.
Bernissä kevät on jo pitkällä, ja ulkona tarkenee t-paidalla. Tänne saavuttuani huomasin todellakin sen, kuinka positiivisesti hyvä sää vaikuttaakaan mielialaan! Perjantaina söimme lounasta ulkona auringonpaisteessa. Lauantaiksi olimme saaneet kutsun Jonathanin opiskelukavereiden tupaantulijaisiin, ja suuntasimmekin sinne illalla. Aluksi juhlissa oli hiukan jäätävä tunnelma, mutta loppuillasta oli jo ihan hauskaa. Lähdimme illan viimeisellä bussilla kohti keskustaa ja kotia, mutta bussissa saimmekin uusia kavereita, joiden kanssa päätimme vielä pyörähtää baarissa.
Ilta venyi aika pitkäksi, mutta jaksoimme silti eilen eli sunnuntaina herätä kahdeksan aikaan, koska tiedossa oli pääsiäisbrunssi Jonathanin äidin luona. Brunssin jälkeen lähdimme Jonathanin sisarusten ja heidän lastensa kanssa iltapäiväksi retkeilemään Schwarzsee-järvelle. Sää oli todella lämmin, ja jouduin sitomaan huivin päähäni auringonpistoksen pelossa. Ehdimme illaksi kotiin juuri sopivasti niin, että ehdin vielä seurata kuntavaalien tuloslähetystä. Oma ehdokkaani pääsi heittämällä sisään Tampereen valtuustoon, mikä oli tosi kiva juttu. Kaiken kaikkiaan viikonloppu oli paras pitkiin aikoihin. 
Toivottavasti teilläkin meni viikonloppu mukavissa merkeissä! 
Larissa

4 kommenttia:

  1. Oii mitä kuvia! <3 Aivan ihania :) Mä haluaisin tännekkin ihan kunnon kevään kuten Bernissäkin näyttää olevan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 No niinpä, toivotaan että pian Suomeenkin tulis kunnon kevät!

      Poista

Kiitos ajatuksistasi ♥