YOUTUBE

keskiviikko 17. toukokuuta 2017

EUROVIISUJA JA KESÄSUUNNITELMIA

Kevään edetessä tänne kirjoittaminen on jäänyt vähän vähemmälle, sillä arki on ollut - no, kiireistä. Tänään minulla oli kevään viimeinen luento, mutta viimeiset tentit suoritan vasta muutaman viikon päästä. Kaikenlaista olen kuitenkin tänäkin keväänä ehtinyt tehdä opiskelukiireistä huolimatta. Muutama viikko sitten koukutuin Skamiin. Juhlistin myös elämäni ensimmäistä opiskelijavappua, sillä viime vuonna olin vapun Sveitsissä. Vapun jälkeen pohdin omaa suhtautumistani Tampereeseen ja elämääni täällä. Liian usein keskityn liikaa ajattelemaan aikaa, jolloin pidän ehkäpä taukoa opinnoista ja muutan pois Tampereelta. Mutta kun mietin tätä kulunutta toista vuottani yliopistossa, ymmärrän, että on minulla täälläkin aika paljon ihmisiä ja asioita, joista pidän.



Ilahduin kovasti, kun edellinen postaukseni sai niin hyvän vastaanoton. Koska Syömishäiriöliiton ja Älä laihduta -päivän Facebook-sivut jakoivat myös postaukseni, nousi se blogini luetuimpien tekstien joukkoon. Olen tästä tosi otettu. Harvoin kirjoitan noinkaan henkilökohtaisista asioista julkisesti, mutta kun kirjoitan, teen sen koska haluan nostaa esille minulle tärkeitä asioita, ja toisaalta uskon voivani tällä tavoin ehkä auttaa muita.


Viime viikonloppuna oltiin perheeni luona Lahdessa, koska oli äitienpäivä, Sakarin teatteriesitysten näytökset ja tietenkin (tärkeimpänä) Euroviisut. Euroviisujen katsomisesta on syntynyt meidän perheessä perinne, eli käytännössä viisufinaalipäivä on vuoden toisiksi tärkein päivä heti jouluaaton jälkeen (no, ehkei sentään ihan). Tänä vuonna oma suosikkini eli Portugalin Salvador Sobral ja Amar Pelos Dois voitti, eli mikäs sen mukavampaa! (Muita suosikkejani olivat Unkari, Bulgaria ja Belgia. Ylipäätään tuntui, että tänä vuonna oli tosi korkea taso.)

Vaikka tiedossa on vielä pari viikkoa mahdollisimman tehokasta opiskelua, alkavat ajatukset olla jo auttamattomasti kesässä. Tänä vuonna olen kesällä Suomessa yhteensä vain muutaman viikon - kuitenkin niin, että ehdin nähdä kavereita, ja tietenkin Ultra Bran Ruisrockissa. Tiedossa on niin paljon kivoja juttuja, etten meinaa malttaa enää istua videoluentojen ja tenttikirjojen ääreen. Toisaalta olen myös vain tosi helpottunut siitä, että rankasta opiskeluvuodesta on jäljellä enää kaksi tenttiä.




Larissa

2 kommenttia:

 1. Tuo kuva teistä on niin ihana! <3 Tuli mieleen, että mä en ole vielä katsonut Skamia, mutta paljon sitä ihmiset hehkuttaa :D Ja ihana kun sulla alkaa kohta loma koulusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3
   Mäkin suosittelen kyllä Skamia, itse olin skeptinen tosi pitkään, mutta sitten sisko ja äitikin suositteli sitä - ja joo, katoin sit kolme ekaa kautta alle viikossa :-D

   Poista

Kiitos ajatuksistasi ♥