YOUTUBE

maanantai 3. heinäkuuta 2017

I GREW UP IN THE FORESTS, BUT FOUND HAPPINESS BY THE MOUNTAINS


Nämä valokuvat on otettu noin viikko sitten, kun olimme Jonathanin perheen kanssa retkellä Schwarzsee-järvellä. Olin käynyt paikassa jo kerran aiemminkin, mutta tällä kertaa suuntasimme ylemmäs vuorille. Suomessa kasvaneena en edelleenkään meinaa saada vuoristomaisemista tarpeekseni.

Videon editoinnin jälkeen aikaa blogijutuille ei ole juurikaan jäänyt, sillä olen ollut nyt viimeisimmät viikot aina arkisin töissä. Viikonloppuinakin tekemistä on riittänyt: lauantaina olimme häissä Luzernissa (niistä lisää vielä ehkäpä myöhemmin), ja muutenkin täällä tuntuu aina olevan paljon kivaa tekemistä ja mukavia ihmisiä, joiden kanssa viettää aikaa. Ylihuomenna suuntaamme takaisin Suomeen kahden viikon "Suomi-lomalle" - ja vaikka odotankin innolla sitä, että pääsen näkemään kavereita ja perhettäni taas, on olo vähän haikeakin. En minä tänne Sveitsiin ikuisiksi ajoiksi haluaisi jäädä, mutta aina kuitenkin vähän pidemmäksi aikaa, kuin mitä on mahdollisuus.

Larissa

4 kommenttia:

  1. Kauniit on nuo maisemat, ei ihme ettet saa tarpeeksesi! <3

    VastaaPoista
  2. Oi nämä kuvat ovat niin ihania! En ole koskaan vuoristossa käynyt, mutta ruokit kyllä aina mun matkakuumetta lisää ja lisää :D

    VastaaPoista

Kiitos ajatuksistasi ♥