YOUTUBE

keskiviikko 13. syyskuuta 2017

MENNEEN KESÄN LEMPPAREITA

Pariin viikkoon en ole ehtinyt edes avata tietokonetta, mikä tarkoittaa tietenkin sitä, että hauskaa on ollut. Kiireistäkin toki. Palasin syyskuun alussa Suomeen ja suoraan töiden ja opintojen pariin. (Jos jotakuta kiinnostaa kuulla mitä puuhailen koko tämän syksyn, niin kannattaa olla kuulolla Radio Moreenin äärellä.)

Tämä postaus ei kuitenkaan käsittele tätä syksyä, vaan ajattelin vielä hetkeksi palata menneeseen kesään ja listata muutamia kesän lempparijuttuja.


Kesän lempisarja: Netflixin The OA. Enkä muuten edes yhtään liioittele kun sanon, että mikään tv-sarja tai elokuva ei ole koskaan vaikuttanut muhun noin syvästi kuin the OA. Alettiin katsomaan sitä "katsotaan-mikä-tää-nyt-on" -tyyppisesti, ja se johtikin sitten siihen, etten pariin päivään pystynyt edes miettimään juuri mitään muuta kuin tuota sarjaa. 

Kesän lempimatkakohde: Slovenia. Maa yllätti minut tosi positiivisesti. Pienestä koostaan huolimatta koin siellä Välimeren, historiallisen kaupungin, vuoristot, metsät ja järvet. Lisää Sloveniasta voi lukea täältä.Kesän lempikirja: Kate Atkinsonin Life After Life eli suomennettuna Elämä elämältä. Taisi olla sitäpaitsi ainoa kirja, jonka ehdin vielä kesän aikana lukea loppuun asti - loput aloittamistani kirjoista ovat vielä kesken. Mutta siis tuo kyseinen kirja herätti kyllä paljon ajatuksia, vaikka petyinkin ehkä pikkiriikkisen kirjan loppuun. Tykkäsin kuitenkin kirjailijan tavasta tarttua rohkeasti vaikeaan ja abstraktiin ideaan. 

Kesän lempi(spontaani)keikka: En voi puhua lempikeikasta, sillä se olisi Ultra Bran Ruissin keikka, mutta siitä kirjoitin jo aiemmin täällä. Toinen lempikeikka - jonka tituleerasin nyt sitten spontaaniksi keikaksi, oli Regime-bändin keikka, jolle eksyttiin puoliksi sattumalta. Bernin vanhassa kaupungissa oli nimittäin eräänä viikonloppuna menossa sellaiset katumusiikkityyppiset festarit, ja Regimen keikalla oli tosi hyvä meininki. (Pääsin myös ensimmäistä kertaa istumaan olkapäille keikan aikana.) 


Kesältä olisi vielä lukemattomia tarinoita, kuvia ja videoita jaettavana, ja osa niistä tipahteleekin tänne blogiin varmasti tässä syksyn mittaan. Radiotyö on ollut vielä näin alkuun sen verran raskasta (mutta kivaa), että olen käyttänyt kaiken luovuuteni työpäivien aikana. Mulla on kuitenkin liuta postausideoita varastossa, ja palaan taas niiden pariin, kunhan tulee sellainen olo.

Ihanaa alkusyksyä kaikille!

Larissa

4 kommenttia:

  1. Onpa ihania kuvia, jäin vaan tuijottamaan tuota viimeistä kuvaa! <3 Oli myös mukava kuulla sun kesän suosikkeja, sulla on ollut niin mukavan kuuloinen kesä :)

    VastaaPoista
  2. Ihanasti toteutettu postaus😍 ja tosi upeita kuvia jälleen<3

    VastaaPoista

Kiitos ajatuksistasi ♥