YOUTUBE

torstai 16. elokuuta 2018

HEI(HEI)

Tuntuu vähän hassulta kirjoittaa tänne näin monen kuukauden jälkeen. Olisi kuitenkin tuntunut vielä hassummalta jättää blogi ikuisiksi ajoiksi ”kesken”.

Viimeksi kirjoitin lokakuussa, ja sen jälkeen on tapahtunut paljon. Valmistuin kandiksi, muutin Sveitsiin, menin naimisiin - siinä kai ne isoimmat. En osaa sanoa, miksi blogin kirjoittaminen ei enää ole innostanut. Ajattelin, että kiireisen kevään ja Sveitsiin muuton jälkeen alkaisin taas päivittää kuulumisia ja ajatuksia tänne, mutta toisin kävi.

Ehkä palaan vielä joskus kirjoittamaan, mistäs sitä tietää. Jos kuitenkaan en, niin haluan varmuuden vuoksi nyt kiittää kaikkia lukijoita, seuraajia, kommentoijia ja satunnaisia kävijöitä. Bloggaaminen oli mulle pitkään tosi rakas harrastus, ja olen tätä kautta tutustunut moniin ihmisiin. Kun 16-vuotiaana kirjoitin ensimmäisen postauksen, en olisi osannut arvata, kuinka tärkeäksi tämä projekti kasvaisi. Tähän blogiin on taltioitunut yhden ihmisen kasvutarina. Jätän blogin ja postaukset ainakin toistaiseksi näkyviin, sillä ehkä niistä on vielä iloa joskus jollekin. 

KIITOS! 

- Larissa 

PS. uusimpia kuulumisiani voi seurata instagramissa @larissa.phileas :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ajatuksistasi ♥